13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Περιοδειες Άρη Παπαδογιάννη

Ημερομηνία:

Χθες, το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Πρωτοβουλία 100/5 – Ενωμένοι Χανιώτες» κ. Άρης Παπαδογιάννης, συνοδευόμενος από μέλη της πρωτοβουλίας, επισκέφτηκε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Αστυνομικό Μέγαρο, την Εφορία και τον ΟΤΕ, ενώ το απόγευμα πραγματοποιησε περιοδεία  στην περιφερειακή ενότητα Σούδας.

Σημερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Πρωτοβουλία 100/5 – Ενωμένοι Χανιώτες» κ. Άρης Παπαδογιάννης θα συναντηθεί με τους συλλόγους Πολυτέκνων και τριτέκνων, θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΑΝΕΚ στην λεωφόρο Καραμανλή, το Δασαρχείο και το Μηχανολογικό. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί περιοδεία στην περιφερειακή ενότητα Ακρωτηρίου.

*Οι φωτογραφίες είναι από τις επισκέψεις στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στην Αστυνομικό Μέγαρο, την Εφορία και τον ΟΤΕ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ