18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Πετράκος προς Λιάγκα: Eσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας… εμείς το κάνουμε τσάμπα, με προσωπικό κόστος, για την ελευθερία και τα δικαιώματά μας!

Ημερομηνία:

Δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Λιάγκα εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Πετράκος, μετά τα πρόσφατα σχόλια του παρουσιαστή στην εκπομπή.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει τοποθετηθεί πολλές φορές κατά του εμβολιασμού, προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να μιλήσουν οι δυο τους δημόσια στην τηλεόραση επί του θέματος, πράγμα ανέφικτο δεδομένου ότι το Πρωινό έριξε τίτλους τέλους, χθες Παρασκευή, για τη φετινή σεζόν.

«Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της εκπομπής της συμπαθέστατης κυρίας Σκορδά, κάθε μέρα με τιμάει με τις αναφορές του και θέτει κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες ως προς αυτά που λέω. Κύριε Λιάγκο είμαι εδώ και σας δίνω το ελεύθερο να με καλέσετε ζωντανά σε μία συνέντευξη τετ-α-τετ οι δυο μας. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σας ώστε να μη χρειάζεται να με σχολιάζετε εν τη απουσία μου», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook.

«Επίσης βλέπω τα πετσωμένα κυβερνητικά site να έχουν βγάλει αφρούς απ’ το στόμα αυτές τις μέρες βλέποντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου να φουντώνει… Αφού λοιπόν εγώ και κάποιοι άλλοι που βγαίνουμε και μιλάμε είμαστε – κατά τη γνώμη σας- τόσο ανάξιοι λόγου, γιατί ασχολείστε μαζί μας κύριοι συνεχώς;;;; “Γιατί λέει επηρεάζουμε κόσμο”…. Δηλαδή σας παίρνουμε τη δουλειά…;;; Μόνο που εσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας… Ενώ εμείς το κάνουμε τσάμπα και με προσωπικό κόστος, για την ελευθερία και τα δικαιώματά μας!!! Αυτή είναι η διαφορά μας… Γι’ αυτό βγάζετε αφρούς… Καλό Σαββατοκύριακο!», καταλήγει ο τραγουδιστής.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...