21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Πετράλωνα: Ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι και βίαζε με τους καλεσμένους τα παιδιά του

Ημερομηνία:

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού τριών αδελφών από τον πατέρα τους στα Πετράλωνα είναι ανατριχιαστικές.

Ο πατέρας, σύμφωνα με τις καταγγελίες, όχι μόνο κακοποιούσε τα παιδιά του, αλλά διοργάνωνε και πάρτι στο οποίο καλούσε γνωστούς του και συγγενείς. Οι καλεσμένοι των πάρτι κακοποιούσαν σεξουαλικά και αυτοί τα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι δύο παιδιά, 17 ετών το αγόρι και 22 ετών το κορίτσι, προχώρησαν σε μήνυση κατά των γονιών τους καταγγέλλοντάς τους για σεξουαλική κακοποίηση, πριν από μία δεκαετία.

Τρία τα παιδιά που κακοποιήθηκαν

Η δικηγόρος της ενήλικης σήμερα κοπέλας, Δήμητρα Πλαστήρα μίλησε για όσα έχουν συμβεί. «Δυστυχώς η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία. Είναι τρία παιδιά που έχουν κακοποιηθεί», είπε διευκρινίζοντας ότι εκτός από την 22χρονη και τον 17χρονο, που έκαναν την καταγγελία, υπάρχει και μια μικρότερη αδερφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νέοι, καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους.

Μάλιστα, τα αδέρφια είχαν κάνει ξανά μήνυση το 2018, σε βάρος του πατέρα, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.

Τα αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό που του έκανε ιδιαίτερα

Όταν το αγόρι ήταν 7 ετών, αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό που του έκανε ιδιαίτερα, την κακοποίηση που βίωνε στο σπίτι του.

«Είναι οικογένεια της διπλανής πόρτας, δεν έχει κανένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό» πρόσθεσε. Σύμφωνα με την κ. Πλαστήρα ένας από τους βιαστές – και θαμώνας των πάρτι – είναι και θείος των παιδιών.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Σκοτεινή υπόθεση η υποψηφιότητα Μπελέρη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Αλέξης...

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος...