13.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Πηγαίνει φαντάρος στη Ρω ο Κασσελάκης για 20 μέρες – Πώς την «πάτησε» το Μαξίμου

Ημερομηνία:

Στο χακί για είκοσι μέρες ο Κασσελάκης.

Από την επόμενη της εκλογής του ως Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε τη διαδικασία για τη διευθέτηση των στρατολογικών του υποχρεώσεων βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για τους μόνιμους κατοίκους εξωτερικού.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκει στην ειδική κατηγορία των Ελλήνων Εξωτερικού που μπορεί να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις μέχρι το 38o έτος της ηλικίας του, υπηρετώντας είκοσι ημέρες στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και εξαγοράζοντας το υπόλοιπο της θητείας του.

Το θέμα της εκπλήρωσης των στρατολογικών του υποχρεώσεων είχε συζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον ναύαρχο Αποστολάκη, το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Εν συνεχεία, ο ναύαρχος ζήτησε ενημέρωση επί της διαδικασίας από την αρμόδια Διεύθυνση Στρατολογίας, η οποία προφανώς ενημέρωσε τον νυν αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Από τη στιγμή αυτή, στην κυβέρνηση εξέταζαν διάφορα σενάρια με τα οποία θα μπορούσε να πληγεί ο Στ. Κασσελάκης λόγω των στρατολογικών του εκκρεμοτήτων. Κατά την κυβερνητική έρευνα, προέκυψε ότι, μέχρι σήμερα, ο Κασσελάκης νομίμως βρίσκεται εκτός στρατεύματος ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Επίσης, τυχόν στράτευσή του (είναι δεδομένη) αναμένεται να γίνει Viral και να αυξήσει περαιτέρω τη δημοφιλία του, κάτι που δεν θα ήθελε το Μέγαρο Μαξίμου εν όψει των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, ο Στέφανος Κασσελάκης όχι μόνο προτίθεται να ντυθεί στο χακί, αλλά και να ζητήσει να παρουσιαστεί σε Κέντρο Νεοσυλλέκτων της παραμεθορίου και τα τοποθετηθεί στο πιο απομακρυσμένο φυλάκιο όπως για παράδειγμα στη Ρω.

Δ.Β.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Πανελλαδικό μήνυμα στήριξης στους αγρότες

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία κρεοπωλών για κλείσιμο των κρεοπωλείων...

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση αγροτοκτηνοτρόφων με την Κυβέρνηση

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μποδοσάκη...

Ο αόρατος κόσμος γύρω από την κτηνοτρόφια: 60+ επαγγέλματα που δεν βλέπουμε

Πίσω από κάθε μονάδα εκτροφής λειτουργεί ένα ευρύ, τεχνικό...