25.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Πλατανιάς: Απέκτησε τον Ουκάρ

Ημερομηνία:

Ο Κένταλ Ουκάρ είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πλατανιά που συμφώνησε σε όλα με το Γάλλο αμυντικό. Ο Ουκάρ αποτελεί προσωπική εισήγηση του προπονητή της ομάδας Γιάννη Χατζηνικολάου και ο Πλατανιάς θα αποτελέσει την τέταρτη ομάδα στην εν ελλάδι καριέρα του. Ο Ουκάρ ήρθε στην Ελλάδα το 2002 για τον Ιωνικό του οποίου τη φανέλα ξαναφόρεσε το 2005 και για τα 4 χρόνια. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα και αμέσως μετά στον ΟΦΗ από τον οποίο έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι αφού δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή της ομάδας Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Ουκάρ υπέγραψε την Παρασκευή το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες.
Από κει και πέρα; Υπάρχουν μέτωπα ανοικτά στην ομάδα, αφού αναζητείται τόσο ένα επιθετικός, όσο και ένας μέσος όσο επίσης και ένας κεντρικός αμυντικός. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με μάνατζερ και ποδοσφαιριστές, ενώ τα ονόματα των Πουλίδο, Κοράλλες και Μπερμούντες είναι εκείνα που παίζουν το τελευταίο διάστημα χωρίς ωστόσο να θεωρείται κάτι δεδομένο.

neatv.gr- Βασίλης Φουντουλάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Την ώρα των βασανιστηρίων φορούσε χειροπέδες, λέει στο in η δικηγόρος της οικογένειας

Εν μέσω αντιδράσεων για τον βασανιστικό θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου...

Νεκρός βρέθηκε ο 60χρονος Γερμανός που αγνοούνταν στη Σούγια

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού του 60χρονου Γερμανού...

Σήμερα η ομιλία Ανδρουλάκη στα Χανιά

Λίγες ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ο...