20.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Πλατανιάς: Απών ο Λαμπάρθε – Σενάριο παραμονής και πριν τον Ολυμπιακό

Ημερομηνία:

Με προπόνηση στο γήπεδο Περιβολίων την Πέμπτη συνεχίζεται η προετοιμασία του Πλατανιά ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η χανιώτικη ομάδα έχει μπροστά της την πρόκληση να κερδίσει και τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος θα έρθει στα Χανιά με κάποιες ελλείψεις, λόγω και της προσπάθειας rotation του τεχνικού του, Μίτσελ.

Προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού δεν υπάρχουν για τον Άγγελο Αναστασιάδη, αφού τόσο ο Αργυρόπουλος, όσο και ο Γκονζάλες τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Αντίθετα, δεν υπολογίζεται ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο Λαμπάρθε που είναι τραυματίας και επιπλέον δεν δείχνει να είναι στα πλάνα του τεχνικού του, εάν και εφόσον, ο Μακεδόνας παραμείνει στα Χανιά.

Στο μεταξύ, τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό έκαναν «φτερά» αφού τα λίγο περισσότερα από 1000 που κυκλοφόρησαν εξαφανίστηκαν σε ελάχιστες ώρες, την πρώτη μέρα της προπώλησής τους, δηλαδή την Τετάρτη. Μάλιστα, προέκυψαν και παρεξηγήσεις από ανθρώπους δεν κατόρθωσαν να βρούν εισιτήριο, ενώ τις προηγούμενες αγωνιστικές είχαν δώσει το «παρών» στα Περιβόλια. Η διοίκηση του Πλατανιά δηλώνει ότι έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις πάντοτε θα υπάρχουν παράπονα.

Σε ότι αφορά τους οργναωμένους του Ολυμπιακού, θα κάτσουν στη Θύρα 4 και σε μέρος της Θύρας 3, ενώ εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά θα κάτσουν μεμονωμένα και σε άλλες θύρες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πλατανιάς υπάρχει σημαντική πιθανότητα να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του από την προηγούμενη ημέρα του αγώνα του με τον Ολυμπιακού. Αυτό θα συμβεί, αν ο Άρης είτε χάσει, είτε φέρει ισοπαλία με τον Ατρόμητο Αθήνων, οπότε το ματς με τον Ολυμπιακό θα έχει άκρως εορταστικό χαρακτήρα!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...

Εκατοντάδες Χανιώτες στον Επιτάφιο Θρήνο στη Μητρόπολη Χανίων | Φωτός

Με έκδηλη την συγκίνηση και παρουσία, πολιτικών και στρατιωτικών...