15.8 C
Chania
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

Πλατανιάς: Η βαθμολογία των πλέι οφ

Ημερομηνία:

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League τερμάτισε ο Πλατανιάς μετά την ήττα στη Μυτιλήνη από την Καλλονή για την 34η αγωνιστική.

Η χανιώτικη ομάδα θα βρει στο δρόμο ξανά την ΑΕΛΚ στα πλέι οφ για άνοδο αλλά το γεγονός ότι είχε τρεις βαθμούς παραπάνω του δίνει το δικαίωμα να ξεκινήσει τη διαδικασία με έναν πόντο περισσότερο από το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη.

Αυτή που έχει το βαθμολογικό προβάδισμα από όλες τις ομάδες είναι η Καλλιθέα, που θα αρχίσει με 2 βαθμούς, ενώ με 1 θα μπει στα πλέι οφ η Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η βαθμολογία της 4άδας των πλέι οφ στο πρωτάθλημα αλλά και αυτή με την οποία θα ξεκινήσουν τη “μάχη” της ανόδου:

3.Καλλιθέα 64

4.Παναχαϊκή 61

5.Πλατανιάς 60

6.Καλλονή 57

Βαθμολογία πλέι οφ

Καλλιθέα 2

Παναχαϊκή 1

Πλατανιάς 1

Καλλονή 0

Λευτέρης Αντωνακάκης

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παγκρήτια Επιτροπή Ενάντια στις Βάσεις: Συλλαλητήρια αύριο σε όλη την Κρήτη

Η Παγκρήτια Επιτροπή Ενάντια στις Βάσεις καλεί σε αντιπολεμικά συλλαλητήρια στις 12/3/2026 σε Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι. Αιτήματα για κλείσιμο βάσεων και απεμπλοκή από πολεμικές αποστολές.

Δύο τελευταίες παραστάσεις για το «Κεκλεισμένων των θυρών» του Sartre στα Χανιά

Η artistic performance team «Ανάμεσα στο Φως και την Σκιά» παρουσιάζει 4 τελευταίες παραστάσεις του «Κεκλεισμένων των θυρών» του Sartre, 16-19 Ιανουαρίου 2025 στο Theatre 73100.

Στην πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα οι συνταξιούχοι της Κρήτης στις 20 Μαρτίου

Να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση στην Αθήνα, την Παρασκευή...