18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Πλατανιάς: Θα κυνηγήσει την ιστορική πρόκριση

Ημερομηνία:

Το μαγικό 1-0 θα κυνηγήσει ο Πλατανιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό στην επαναληπτική αναμέτρηση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Το ματς θα ξεκινήσει στις 5 η ώρα στο γήπεδο των Περιβολίων και αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Τα προγνωστικά περιττεύουν τη δεδομένη στιγμή, αφού αμφότερες οι ομάδες δείχνουν να ταλανίζονται από διαφόρων ειδών προβλήματα.
Στον Πλατανιά, το κρίσιμο ΔΣ τη Δευτέρας έφερε σημαντικές αποφάσεις αφού παρελθόν από την ομάδα αναμένεται να αποτελέσουν οι Ουντότζι, Ντόε, Ουκάρ, Παληγεώργος και Αρότσα. Από την άλλη παίκτης του Πλατανιά είναι ο Ελβετός Φαμπιάν Στόλερ, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ισπανό Κάστελς Ορτέγκα αλλά και τους δύο Βραζιλιάνους που δοκιμάστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Στον Πλατανιά θέλουν να εξευμενιστούν για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, με μια πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο κάτι τέτοιο, θεωρείται δύσκολο. Για το ματς με τους «πράσινους» δεν υπολογίζονται οι Αγκιλέρα και Δημήτρης, ενώ επιστρέφει ο Καλαϊτζιτς που ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Στον Παναθηναϊκό από την άλλη, τα προβλήματα δίνουν και παίρνουν με το διάλογο του Γενικού Αρχηγού Βασίλη Κωνσταντίνου με τους παίκτες στην Παιανία τη Δευτέρα να αποτελούν το επίκεντρο της επικαιρότητας, τις τελευταίες ώρες. Υπάρχουν όμως και αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό αφού ο Καρνέζης δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί κι έτσι μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Στη θέση του κάτω από τα δοκάρια των «πράσινων» θα κάτσει ο Καπίνο. Επίσης εκτός μένουν για διάφορους λόγους και οι Φορναρόλι, Χριστοδουλόπουλος, Πίντο, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης.

Ο Πλατανιάς προκρίνεται με νίκη 1-0 και με οποιαδήποτε νίκη με διαφορά δύο τερμάτων. Ο Παναθηναϊκός προκρίνεται με οποιαδήποτε νίκη ή με ισοπαλία, ενώ αν το παιχνίδι λήξει 2-1 το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση και αν παραμείνει και εκεί το σκορ, οι διαφορές θα λυθούν στα πέναλτι.

Ο Σταύρος Μάνταλος από την Αθήνα με βοηθούς τους Καρατζίκα και Τουμπακάρη από τον ίδιο σύνδεσμο θα διευθύνουν την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς η διάθεση εισιτηρίων θα συνεχιστεί και την Τετάρτη από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων στην πλατεία της Αγοράς αλλά και από τα γραφεία της ΠΑΕ Πλατανιάς.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...

Wall Street Journal: O Πούτιν πιθανότατα δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι...