32.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Πλατανιάς: Με Μούτα-Παντελίδη η προπόνηση

Ημερομηνία:

Οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του Γιάννη Χατζηνικολάου στον Πλατανιά, Δημήτρης Μούτας και Σάκης Παντελίδης, ανέλαβαν την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών την Τρίτη (20/11).

Η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά και πό την σκιά των εξελίξεων στην τεχνική ηγεσία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον πρώην τεχνικό του Πλατανιά θα ακολουθήσει και ο Μούτας, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τι θα γίνει με τον γυμναστή Παντελίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μουντάκη.

Είναι δεδομένο ότι ο Αναστασιάδης στις ομάδες που πηγαίνει εμπιστεύεται το δικό του επιτελείο, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο το ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του στη χανιώτικη ομάδα και αν “ξηλωθεί” όλο το τιμ Χατζηνικολάου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ