21.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Πλατανιάς – Μινώταυρος 1-0

Ημερομηνία:

Ένα γκολ του Μάρκου Μαραγκουδάκη στο 39ο λεπτό ανέδειξε τον Πλατανιά νικητή στον φιλικό αγώνα απέναντι στον Μινώταυρο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε. Το γκολ προήλθε από ασίστ του Σκούρτη.

Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα γκολ αλλά στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, οι περισσότερες σταμάτησαν πάνω στον τερματοφύλακα του Μινώταυρου, Συκοκάκη, που ήταν εντυπωσιακός, κυρίως στο αʼ ημίχρονο οπότε και αγωνίστηκε!

Όσον αφορά τα νέα αποκτήματα της ομάδας, οι Κουρτεσιώτης, Σκούρτης και Παπαδόπουλος αγωνίστηκαν από την αρχή του αγώνα, ο Θεοδωρέλης μπήκε αλλαγή στο 76ʼ ενώ ο Ναζλίδης παρακολούθησε με πολιτικά ρούχα την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Πλατανιάς: Παπαδόπουλος (65′ Λαζαρίδης), Παληγεώργος (65′ Μπινιχάκης), Τζανής (76′ Θεοδωρέλης), Ραπτάκης (82′ Τσικνίδης), Κουρτεσιώτης (65′ Τσεσμελής), Πότσι (65′ Πουλάκης), Παπαζούδης (46′ Μανουσάκης), Μιρτσέτα (73′ Δράμι), Μαραγκουδάκης (65′ Τσοντάκης), Γκονζάλες (61′ Μαρτσάκης), Σκούρτης (68′ Δρακάκης)

Μινώταυρος:
Συροκάκης (46′ Αρχοντάκης), Γαλανάκης (65′ Γκούντελος), Βαρδάκης (46′ Καράκης), Κουνέτας (46′ Μαρινάκης), Πατεράκης, Κοκολάκης (60′ λ.τρ. Νικολαΐδης), Τζαγκαράκης (68′ Δημητρογιαννάκης), Θάνος (62′ Τσιτσιριδάκης), Καλαϊτζάκης (46′ Μιχάκης), Τσικουδάκης (46′ Ψαράκης), Βακαλουνάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ