18.7 C
Chania
Τρίτη, 3 Μαρτίου, 2026

Πληρωμή Προκαταβολών Ενιαίας Ενίσχυσης 2011

Ημερομηνία:

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πληρωθούν προκαταβολές της ενιαίας ενίσχυσης στους παραγωγούς μέσα στον Οκτώβριο, μετά από αίτημα του ΥΠΑΑΤ προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το οποίο και έγινε δεκτό.

Το Υπουργείο καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε οι ενισχύσεις προς τον αγροτικό κόσμο να δίνονται άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Το 2010 η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης δόθηκε στις 27 Οκτωβρίου, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, ενώ το συνολικό ποσό είχε εξοφληθεί μέσα στο Δεκέμβριο του 2010. Το ίδιο επιδιώκεται για το 2011.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης «η έγκαιρη πληρωμή των ενισχύσεων βοηθά αποτελεσματικά στην τόνωση της αγροτικής παραγωγής και της οικονομίας της υπαίθρου, παρέχοντας ρευστότητα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Για το Υπουργείο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η πληρωμή των δικαιούχων να γίνεται το ταχύτερο δυνατόν αλλά και σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κοινοτικής νομοθεσίας και τις εθνικές διατάξεις».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωτοβουλία «Οξυγόνο»: Καταγγελία για αποκλεισμό από τις εκδηλώσεις μνήμης για τα Τέμπη

Η Πρωτοβουλία «Οξυγόνο» καταγγέλλει αποκλεισμό της από τις εκδηλώσεις για τα Τέμπη στα Χανιά και αλληλεγγύη στη Μαρία Καρυστιανού. Κριτική σε κομματικούς μηχανισμούς και συνδικαλισμό.

Η θεατρική ομάδα ΚΚΕ-ΚΝΕ Χανίων παρουσιάζει «Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Η θεατρική ομάδα ΚΚΕ-ΚΝΕ Χανίων παρουσιάζει την καυστική σάτιρα του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» στο Βενιζέλειο Ωδείο, 7-8 Μαρτίου.

14ο Παγκρήτιο Forum: Ρεκόρ συμμετοχών με 19.700 B2B συναντήσεις στις Γούρνες Ηρακλείου

Ρεκόρ συμμετοχών στο 14ο Παγκρήτιο Forum στις Γούρνες Ηρακλείου: 223 παραγωγοί, 255 ξενοδοχεία και 12 δίκτυα διανομής σε 19.700 B2B συναντήσεις. Σχεδιάζεται επέκταση στις Βρυξέλλες.

Κοινοβουλευτική αναφορά Μαμουλάκη για τα αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Ο Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά για τα αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων, ζητώντας επαναφορά επιδομάτων, ενίσχυση ελέγχων και καθιέρωση 5ήμερου-8ωρου.