17.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Πλησιάζει η ώρα της τιμωρίας τους!

Ημερομηνία:

Κύριε Διευθυντά,

Οι γραμμές που ακολουθούν, είναι αφιερωμένες στη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων του μνημονίου, στον Γολγοθά της χώρας και του λαού μας, καθώς και στη μεγάλη ευκαιρία που έχουμε ως πολίτες εν όψει των εκλογών, να στείλομε τους αιμοσταγείς δημίους μας, εκεί που τους αξίζει.
Και όντως! Τα χέρια αυτών των ανθρωποειδών στάζουν αίμα όταν στην ουσία αυτοί δολοφόνησαν και δολοφονούν τις χιλιάδες των εντός εισαγωγικών αυτόχειρων, όταν εξ’ αιτίας της πολιτικής τους αργοπεθαίνουν αρκετές άλλες χιλιάδες πολιτών οι οποίοι δεν έχουν πλέον πρόσβαση στη δωρεάν Υγεία, τα φάρμακα, την εργασία, την τροφή κ.λ.π., όταν διώχνουν τα παιδιά μας στην ξενιτειά, όταν μας οδηγούν σε απόγνωση αρπάζοντας κάθε περιουσιακό μας στοιχείο, όταν δολοφονούν την ίδια την πατρίδα μας.
Πρόσφατα «αυτοκτόνησε» στη Θεσ/νικη ο 17ος ομολογιούχος, αφού προηγουμένως οι δολοφόνοι του άρπαξαν  ετσιθελικά τις 395.000 ευρώ από οικονομίες της οικογένειας , με αποτέλεσμα το θύμα να μην έχει ούτε καν 250 ευρώ να στείλει στο γιό  του που σπουδάζει  στην Ξάνθη. Κι όταν αντιπροσωπεία του συλλόγου φυσικών προσώπων ομολογιούχων πήγαν να διαμαρτυρηθούν απλώνοντας πανό με τίτλο «Δώστε πίσω τα λεφτά μας», συνελήφθησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρινόπουλος και ακόμα 4 ομολογιούχοι.
Την ίδια ώρα , ο πράσινος περιφερειάρχης Σγουρός, παρακάμπτοντας και πάλι απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου, έδωσε επιπλέον 40 εκατ. Ευρώ στην κοινοπραξία που μετέχει και ο Μπόμπολας, ενώ με τις ευλογίες Γεωργιάδη και με την αποπομπή του κ. Οικονόμου, κατάφεραν οι πολυεθνικές να έχουν πλέον το πάνω χέρι στον τομέα του φαρμάκου.
Έτσι, στο εξής οι Έλληνες ασθενείς και τα ήδη εξαθλιωμένα ταμεία, θα πληρώνουν πολύ ακριβότερα τα φάρμακα, αφού οι συσχετισμοί πλέον, είναι υπέρ των πανάκριβων πρωτότυπων φαρμάκων των πολυεθνικών, σε βάρος των ποιοτικών γενοσήμων των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών, που βεβαίως δίνουν δουλειά και σ’ Έλληνες!
Κάτι που επίσης δεν γνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, μιας και τα κανάλια της διαπλοκής και παραπληροφόρησης κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, είναι ότι η ξενόδουλη αυτή κυβένρηση, άλλαξε φέτος τον τρόπο υπολογισμού τους ελλείμματος, αφαιρώντας από το έλλειμμα 19 δις των τραπεζών που πέρυσι προσέθεταν! Το συγκλονιστικότερο όμως είναι πως η τρόικα συμφώνησε με την κυβέρνηση στο «πρωτογενές πλεόνασμα» των 2,9 δις, επειδή έχει συμφωνηθεί οι δανειστές να παίρνουν το 30%!!
Ύστερα απ’ αυτό η κυβέρνηση της συμφοράς, κόβοντας κοινωνικές δαπάνες κι’ επιδόματα ύψους 1 δις, έδωσε στους τοκογλύφους δανειστές το ποσό αυτό, από το περίφημο δήθεν πλεόνασμα. Το κακό μ’ αυτούς που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο είναι πως όσο καλά ξέρουν να παρανομούν, άλλο τόσο γνωρίζουν να ελίσσονται, να παραπληροφορούν, και ακόμα ακόμα από δήμιοι να το παίζουν σωτήρες!
Σ’ αυτούς το χρήμα ρέει άφθονο, και παράλληλα τα επικοινωνιακά τους επιτελεία, φροντίζουν για το άψογο και παραπλανητικό περιτύλιγμα της σήψης και της διαφθοράς.
Μετά τις εκλογές έρχονται μαθαίνομε σ’ ολοκαίνουρια χαράτσια στ’ ακίνητα και 4 χαράτσια σ’ ένα χαρτί της εφορίας! Μούγγα και γι’ αυτό από  τα πουλημένα Μ.Μ.Ε. Πρέπει για μια ακόμα φορά ο λαός να εξαπατηθεί, ώστε να τους αφήσει να ολοκληρώσουν  το καταστροφικό τους έργο. Όμως ΟΧΙ! Τούτη τη φορά ο λαός δεν θα εξαπατηθεί. Το δίλημμα είναι ένα• Ή εμείς ή αυτοί. Αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Οι μνημονιακοί υποψήφιοι – όσο κι αν τώρα το παίζουν ανεξάρτητοι, είναι σ’ όλους μας γνωστοί. Η  ψήφος μας, δεν θα προκύπτει από το συναίσθημα, αλλά από τη λογική. Δεν ψηφίζομε τον αδερφό μας, τον φίλο, τον κουμπάρο μας, τον άνθρωπό που κάποτε μας έδωσε κάτι που ούτως ή άλλως δικαιούμαστε, που όμως είναι ενταγμένοι σε μνημονικά ψηφοδέλτια, για τα οποία αν – ο μη γένοιτο – υπερισχύσουν, οι δήθεν κυβερνώντες θα το θεωρήσουν επικρότηση της πολιτικής τους, καθιστώντας τα δεσμά μας, ακόμα πιο δυσβάσταχτα.
Θα ψηφίσουμε με βάση τη λογική, την ενότητα και τ’ όραμα για μια καλύτερη και δική μας πατρίδα, κι ένα λαό ενημερούντα. Η ψήφος, είναι το μεγαλύτερο και αποτελεσματικότερο όπλο μας. Μέσα στο παραβάν, θα βρεθούμε μόνοι με την συνείδηση μας, κι εκεί θα καταδικάσουμε τις μνημονιακές πολιτικές που ρήμαξαν τις ζωές μας! Είναι αδιανόητο να στηρίξουμε μνημονιακά ψηφοδέλτια (φανερά ή κρυφά), όταν είναι σίγουρο πως μετά τις εκλογές θα έρθουν τα χειρότερα. Ήδη καταργείται το αφορολόγητο. Τα νέα εκκαθαριστικά που θα  έρθουν μετά τις εκλογές- τότε δηλαδή που κανένα λάθος μας δεν θ’ αναγνωρίζεται- θα είναι όλα χρεωστικά!
Εκεί θα κληθούν να πληρώσουν φόρο για πρώτη φορά, μικροσυνταξιούχοι, μισθοσυντήρητοι και ένα σωρό άλλες κατηγορίες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Τραγωδία σκέτη! Θα τους επιτρέψουμε να μας ξεγελάσουν, πέφτοντας στην παγίδα των συστημικών υποψηφίων δημάρχων, περιφερειαρχών και κομμάτων για την ευρωβουλή χρησιμοποιώντας το αστείο επιχείρημα για να μας πείσουν .
-Ψηφίστε τάχα τους φίλους ή τους συγγενείς του ψηφοδελτίου μας και μη  ψηφίσετε εμάς!! Ναι, σε τέτοιο βαθμό προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μας!
Όμως εμείς, γνωρίζοντας πολύ καλά πως μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τους ανατρέψουμε, θα προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες γυρίζοντας την πλάτη στην αποχή, από την οποία οι μόνοι που ωφελούνται, είναι αυτοί που μας οδήγησαν στην καταστροφή.
Σ’ αυτούς τους σύγχρονους εφιάλτες της χώρας και του λαού, αφιερώνω εξαιρετικά λίγους στίχους από το ποίημα του Αιμίλιου Βεάκη, που γράφτηκε τον Αύγουστο του 1941:

«Βιαστήτε! Καθαρίστε τα άνομα σωθικά σας
σπεκουλαδόροι του χρυσού κι έμποροι του θανάτου,
κλέφτες της χήρα, τ’ ορφανού ξεμαυλιστές των νιάτων,
πραματευτάδες άνομοι κάθε λαού και τόπου,
καταλυτάδες του καλού και σπιλωτές του Ωραίου,
βιαστήτε , γιατί επλάκωσα με των στοιχειών τ’ ασκέρι»!

Με εκτίμηση
Α.Σ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ