29.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

Πλούσιο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα & την Πρωτοχρονιά από το Δήμο Χανίων & την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

Ημερομηνία:

«Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με 62 συνολικά εκδηλώσεις, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται τα παιδιά, έχει προγραμματίσει και για τη φετινή χρονιά ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., θέλοντας έτσι να δώσει  χρώμα, χαρά και ζωντάνια στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων».

Με αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης  παρουσίασε χθες το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά  2013 – 2014 επισημαίνοντας πως «με τις εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει θέτουμε στο επίκεντρο όχι μόνο τη χαρά αλλά και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων, οι εκδηλώσεις ξεκινάνε από σήμερα 3 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και τις 5 Ιανουαρίου. Το «Χριστουγεννιάτικο πάρκο» θα λειτουργεί στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, η «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στο Δημοτικό Κήπο,  καθώς επίσης και μπαζάρ φιλανθρωπίας  σε κεντρικά σημεία καθ΄ όλη της διάρκεια των εορτών με σκοπό τόσο την ενημέρωση όσο και την ευαισθητοποίηση των Χανιωτών, τη στήριξη των Κοινωνικών Φορέων του Δήμου μας, καθώς και των ωφελουμένων των προγραμμάτων ”Βοήθεια στο Σπίτι” και ΚΗΦΗ”, υπογράμμισε ο κ. Σκουλάκης.

Τέλος, ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε στην εκδήλωση Φωτοδότησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, στις  19.00, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου, σηματοδοτώντας έτσι και επίσημα την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.   “Καλώ  όλους τους Χανιώτες να συμμετέχουν και  να διασκεδάσουν, αφήνοντας για λίγο πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας”, τόνισε ο κ. Σκουλάκης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νύχτες Πρεμιέρας: Ακυρώθηκαν οι δημόσιες προβολές της ταινίας «Ρώσοι σε πόλεμο»

Επικαλούμενο «λόγους ασφαλείας του κοινού, του προσωπικού του Φεστιβάλ»,...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Παναγιώτη Σημανδηράκη για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε συλλυπητήριο μήνυμα του...

Στο Πειθαρχικό στέλνει τον Κασσελάκη πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Ζητά την διαγραφή του

Ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Χάρης Μουμουλίδης αναφέρει ότι όποιος...