13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πνιγμός στη Χρυσή: Ταυτοποιήθηκε η ταυτότητα του πτώματος – Φιλιππινέζος που τον αναζητούσε γυναίκα στα Χανιά

Ημερομηνία:

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο άνδρα στη νήσο Χρυσή την περασμένη Παρασκευή 3 Ιουνίου, με την υπόθεση να εξελίσσεται σε έναν γρίφο για δυνατούς λύτες.

Πρόκειται για Φιλιππινέζο άνδρα ηλικίας 38 ετών (οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν 30χρονο) ο οποίος είχε έρθει στην Κρήτη προκειμένου να παρακολουθήσει επαγγελματικό συνέδριο στο Ηράκλειο, το οποίο έλαβε χώρα 25- 28 Μαΐου 2022.

Αμέσως μετά το συνέδριο ο 38χρονος Φιλιππινέζος επρόκειτο να αναχωρήσει αεροπορικώς από την Κρήτη με προορισμό την Αγγλία. Μία γυναίκα ηλικίας 48 ετών μετέβη στα Χανιά όπου στις 2 Ιουνίου 2022 δήλωσε την εξαφάνιση του 38χρονου, αφού ποτέ δεν έφθασε στην Αγγλία όπως ήταν προγραμματισμένο να συμβεί.

Η εν λόγω γυναίκα δήλωσε στην Ελληνική Αστυνομία όλα τα παραπάνω καθώς και ότι ήταν επαγγελματικοί συνεργάτες με τον 38χρονο. Αμέσως μόλις δηλώθηκε η εξαφάνιση του 38χρονου η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες σε όλη την Κρήτη για τον εντοπισμό του.

Στις 3 Ιουνίου 2022 βρέθηκε πτώμα άνδρα στα βράχια πλησίον της παραλίας Πελεγρίνα στη νήσο Χρυσή. Το πτώμα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη νεκροψία/ νεκροτομή.

Εκεί, μετά τις κατάλληλες ενέργειες και σε αγαστή συνεργασία των ιατροδικαστών με την Αστυνομία, ταυτοποιήθηκε η ταυτότητα του πτώματος και αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για τον ίδιο άνδρα η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στα Χανιά.

Σημειώνεται ότι το σακίδιο του 38χρονου βρέθηκε μέσα στο πλοίο με το οποίο είχε μεταβεί στη νήσο Χρυσή, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα κάτω υπό ποίες συνθήκες και για ποιο λόγο ο άνδρας εγκατέλειψε την εργασία του και το προγραμματισμένο ταξίδι στην Αγγλία και βρέθηκε στη νήσο Χρυσή, νότια της Κρήτης.

cretapost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ