20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ποια γυαλιά σας ταιριάζουν – βρείτε την απάντηση

Ημερομηνία:

Η επιλογή γυαλιών ηλίου από γνωστά οπτικά κένρα φέρνει μαζί της μια νότα μοδας μαζι με την σιγουριά και βεβαιότητα για μακροπροθεσμη χρηση, ομως , για να είναι σε πλήρη αρμονία με τις αισθητικές μας αντιλήψεις και τα ατομικά φυσικά χαρακτηριστικά, πρέπει να συνάδουν με πολλά πράγματα πριν από την αγορά. Το καλύτερο είναι να επιλέγουμε αυτό το είδος αξεσουάρ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου, αλλά και να προσέχουμε τα χαρακτηριστικά της μύτης μας. Η απόχρωση του δέρματος και το χρώμα των μαλλιών αποτελούν επίσης πρωταγωνιστικό παράγοντα στην τελική επιλογή και η εύρεση αξιόπιστων οπτικών θα μας δώσει σιγουριά ότι αγοράζουμε τα καλύτερα.

Μερικές από τις συμβουλές μας

Ο κύριος σκοπός των γυαλιών είναι να μας βοηθήσουν να βλέπουμε καλύτερα – μπροστά στον υπολογιστή, σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις, όταν οι ακτίνες του ήλιου είναι άφθονες κτλ. Αυτό το «εργαλείο» για τη βελτίωση της όρασης πρέπει πρώτα να είναι υψηλής ποιότητας και αυτή απαίτηση είναι υποχρεωτική και αμετάκλητη. Με σκοπό να δώσετε έμφαση στο στυλ της μόδας με τον καλύτερο τρόπος, καλό είναι τα γυαλιά να ανταποκρίνονται 100% στα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του προσώπου μας. Skyoptic συμβουλεύει:

  1. Επιλέξτε γυαλιά που το σχήμα τους είναι το αντίθετο από αυτό που έχει το προσώπο σας. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχετε καλή ισορροπία και αρμονία.
  2. Προτιμήστε σκελετούς σε χρώματα που ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών και των μαλλιών σας. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αγοράστε γυαλιά που ταιριάζουν με το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας σας.
  3. Λάβετε υπόψιν ποια εποχή του χρόνου φορέσετε τα γυαλιά. Τα μοντέλα σε ανοιχτά και έντονα χρώματα είναι μια καλή λύση για το καλοκαίρι και τα σκούρα και «βαριά» γυαλιά είναι κατάλληλα για τον χειμώνα και το φθινόπωρο.
  4. Μην καθοδηγείτε μόνο από τη φήμη μιας εταιρείας και τις συστάσεις της στο κατάστημα.Σκεφτείτε πρώτα τις οικονομικές σας δυνατότητες και ύστερα τι θα ταίριαζε περισσότερο στο στυλ σας.

Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα γυαλιά ηλίου και οράσεως έχει επίσης μεγάλη σημασία. Όσο το πιο ανθεκτικά είναι, τόσο το περισσότερο θα μπορείτε να φοράτε το αγαπημένο σας αξεσουάρ. Αυτό θα επηρεάσει την τιμή αντίστοιχα, αλλά δεν αξίζει να επενδύσετε στην υγεία των ματιών σας και στο στυλ σας.

Γυαλιά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου

Το σχήμα του προσώπου είναι πρωταγωνιστικός παράγοντας για την επιλογή νέων γυαλιών από ένα «αποδεδειγμένο» κατάστημα. Τώρα θα ρίξουμε φως σε αυτό το θέμα για να κάνετε μια εύκολη, ευχάριστη και σωστή επιλογή. Λάβετε υπόψη τα εξής:

  • Για πιο φαρδύ πρόσωπο – στρογγυλεμένοι σκελετοί και γυαλιά σε ιριδίζον χρώμα που θα φέρει απαλότητα;
  • Για στενά πρόσωπα – γυαλιά σε σχήμα μάτι γάτας και σε ανοιχτές αποχρώσεις;
  • Για στρογγυλό πρόσωπο – ορθογώνια μοντέλα με διακοσμήσεις στα μπράτσα;
  • Για ένα άτομο με πιο έντονα χαρακτηριστικά και ζυγωματικά – τα γυαλιά με έμφαση στο επάνω μέρος είναι κατάλληλα. Καλό είναι τα μπράτσα να είναι στο πάνω μέρος του σκελετού.

Ανάλογα με το μέγεθος των ματιών σας

Τα μεγάλα μάτια «θέλουν» μικρά γυαλιά και το αντίστροφο – τα μικρά μπορούν να “μεγαλώσουν” με ένα πιο ογκώδες μοντέλο. Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από τα προσωπικά χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου. Τα σαρκώδη είλη αντισταθμίζουν σε μεγάλο βαθμό τη μεγάλη μύτη ή τα μικρά μάτια, οπότε θα πρέπει να τα λάβουμε υπόψη. Το σχήμα και το πάχος των φρυδιών είναι επίσης σημαντικό όταν επιλέγετε γυαλιά με συγκεκριμένο πλάτος, μήκος και χρώμα.

Στυλ ντυσίματος

Σκελετοί οβάλ, στρογγυλοί, aviator ή διάφανοι – αγοράζοντας νέα γυαλιά, φροντίζετε τη συνολική σας εμφάνιση, όχι μόνο για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Υπάρχουν διάφορα στυλ ντυσίματος και συγκεκριμένα μοντέλα είναι κατάλληλα για κάθε ένα από αυτά. Το Skyoptic σας συμβουλεύει να μην αμελείτε τα ρούχα της γκαρνταρόμπας, καθώς και τα κοσμήματα που φοράτε πιο συχνά στην καθημερινότητά σας.

Εάν είστε προσανατολισμένοι στον αθλητικό στυλ, ποντάρετε στα γυαλιά Aviator, αλλά αν είστε λάτρης των κομψών ρούχων, τότε μοντέλα όπως το μάτι γάτας θα ταιριάζει καλύτερα στο επιχειρηματική σας εμφάνιση. Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές του Skyoptic και επιλέξτε κατάλληλα γυαλιά ηλίου ή/και οράσεως, που θα είναι μαζί σας όλη την ημέρα.

Συμπεράσματα

Αν πρέπει να συνοψίσουμε από όσα ειπώθηκαν μέχρι τώρα, θα λέγαμε ότι η αγορά οποιoνδήποτε γυαλιών είναι μια υπεύθυνη διαδικασία, την οποία δεν πρέπει να δεχόμαστε μόνο ως καπρίτσιο της μόδας. Όταν κάνετε την επιλογή, σκεφτείτε την υγεία σας,παράλληλα με την ελκυστική σας εμφάνιση.

Πηγή φωτογραφίας: Pixnio

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Γιώργος Κουμεντάκης

Τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργο Κουμεντάκη,...