15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ποιος είστε τέλος πάντων κ. Σταικούρα;

Ημερομηνία:

Του Παναγιώτη Αλεβιζάκη *

Αρνείται να δώσει παράταση στην υποβολή των δηλώσεων ο αρμόδιος υπουργός και εφαρμόζει στους συναδέλφους το μαρτύριο της σταγόνας.

Ο κ. υπουργός συν-περιφέρεται διαρκώς απαξιωτικά και εχθρικά απέναντι των συνάδελφων και του ΟΕΕ και η στάση του αποτελεί το ευχαριστώ που οφείλει στο ΟΕΕ που τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα.

Ψήλωσες κ. υπουργέ αλλά δεν είναι το ύψος σας είναι η σκιά σας και σε λίγο που θα είστε παρελθόν θα μετρηθούμε ξανά.

Δεν φταίτε εσείς που πράττετε αλαζονικά αλλά αυτοί που δεν σας χτύπησαν το χέρι στο τραπέζι. Όταν είχατε εκφραστεί απαξιωτικά-πέρυσι για το ίδιο θέμα- δεν απαίτησαν εκτός από εμάς την παραίτηση σας και δεν σας κατήγγειλαν.

Έχετε υπόψιν σας κ. Σταϊκούρα :

Την φράση του Μπέρτολ Μπρεχτ:

«Πάψτε να νομίζετε ότι σας προορίζουν για πρόεδρο. Πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά αν θέλετε να σας ανέχονται στην κουζίνα».

Σας υποσχόμαστε ότι θα μάθει και ο τελευταίος πολίτης πόσο αγνώμονας και απαξιωτικός είστε έναντι των συναδέλφων και

πόσο αδιάφορος και όχι μόνο είστε για τις επιχειρήσεις

 

* Μέλος της ΚΔ του Ο.Ε.Ε.

Eκ/πος Α.ΚΙ.Ο.Ε.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ