16.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Πολάκης: «Έκανα το καθήκον μου αλλά δυστυχώς μειοψήφησε η πρότασή μας»

Ημερομηνία:

Για μια συνεδρίαση της ΚΕ που θα αποτελέσει ορόσημο στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook. Ορόσημο διότι όπως λέει είναι η πρώτη μας νέας εποχής χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση του έγινε λίγες ώρες μετά την λήξη της διήμερης Κεντρικής Επιτροπής, όπου η αντιπρόταση για το χρονοδιάγραμμα την οποία στήριξε μαζί με άλλα στελέχη της Κίνησης Μελών και την ΡΕΝΕ μειοψήφησε. «Θέλω να πιστεύω ότι κάθε σύντροφος και συντρόφισσα κινήθηκαν και αποφάσισαν με μοναδικό κριτήριο το καλό του κόμματος» και δηλώνει πως ο ίδιος έκανε το καθήκον του. Επισημαίνει επίσης ότι αν και κατά καιρούς του έχουν χρεώσει προσωπική ατζέντα, το προγραμματικό/οργανωτικό πλαίσιο που κατέθεσε για ουσιαστικό διάλογο πριν την εκλογή προέδρου, αποδεικνύει το αντίθετο. Τέλος απευθυνόμενος σε όσους τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια δηλώνει ότι θα συνεχίσει να τους εκπροσωπεί και να παλεύει με αποφασιστικότητα όπως πάντα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Η ΚΕ που ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα θα αποτελέσει σίγουρα ορόσημο στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, καθώς είναι η πρώτη μιας νέας εποχής, χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα, τον άνθρωπο δηλαδή χάρη στον οποίο η Αριστερά κατάφερε να κυβερνήσει.

Δυστυχώς, μειοψήφησε η πρόταση που καταθέσαμε για:

-κήρυξη της ΚΕ σε διαρκή συνεδρίαση

-συνέδριο προγραμματικών θέσεων τέλος Οκτωβρίου και

-εκλογή Προέδρου τέλος Νοεμβρίου

Θέλω να πιστεύω ότι κάθε σύντροφος και συντρόφισσα κινήθηκαν και αποφάσισαν με μοναδικό κριτήριο το καλό του κόμματος.

Νιώθω καλά γιατί έκανα το καθήκον μου, όπως εγώ τουλαχιστον το αντιλαμβάνομαι.

Πολλές φορές στο παρελθόν έχω κατηγορηθεί πως έχω δήθεν προσωπική ατζέντα και πως κάνω ή λέω πράγματα για δήθεν προσωπική μου προβολή.

Το προγραμματικό/οργανωτικό πλαίσιο που κατέθεσα, καθώς και η πρόταση για ουσιαστικό διάλογο πριν την εκλογή Προέδρου, νομίζω ότι δείχνουν πως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και εκ διαμέτρου αντίθετη από εκείνα που κάποιοι κακόβουλα επιχειρούσαν ή/και εξακολουθούν να μου προσάπτουν.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος που με πιστεύει και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια ξέρει πως θα συνεχίσω να τον εκπροσωπώ και να παλεύω με την ίδια αποφασιστικότητα όπως πάντα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη θάλασσα και τις ακτές

Η Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων δημιούργησε και προσφέρει εκπαιδευτικό πρόγραμμα...

Δωρεά ενός περιπολικού αυτοκινήτου από το Δήμο Βιάννου στο Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου

Παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγου Νικόλαου...

Αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας και τελευταίος εκδότης της εφημερίδας “Η ΤΟΛΜΗ” Σπύρος Καλλέργης

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού επιχειρηματία, πολιτικού και...