24.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Πολάκης: Καταγγέλλει την ΕΡΤ ότι έκοψε τον ήχο σε παρέμβασή του

Ημερομηνία:

Σε καταγγελία κατά της ΕΡΤ ότι έκοψε τον ήχο από παρέμβασή του προχώρησε ο τομεράρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης παρενέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης της δημόσιας τηλεόρασης από το περιστύλιο της Βουλής λέγοντας αρχικά ότι «τον κ. Στουρνάρα το μόνο δάνειο που τον ενόχλησε ήταν το δικό μου των 100.000 ευρώ το οποίο λήφθηκε νόμιμα και αποπληρώνεται κανονικότατα».

Ωστόσο , όπως καταγγέλλει με ανάρτησή του η ΕΡΤ επέλεξε να κλείσει τον ήχο και να μην ακουστεί το υπόλοιπο της παρέμβασης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  έκανε λόγο για «τηλεοπτική χούντα»  και δημοσίευσε ολόκληρη τη δήλωσή του σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτά που είπα και δεν ακούστηκαν ήταν τα εξής: “Τον κύριο Στουρνάρα τα δάνεια του Πρώτου Θέματος των 36 εκατομμυρίων ευρώ που διαγράφτηκαν και δεν πλήρωσαν πάρα ελάχιστα δεν τον πείραξαν. Μόνο το δικό μου απειλούσε την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος; Σήμερα που το δημόσιο δίνει 900 εκατομμύρια και παίρνει το 30% της Τράπεζας και οι ιδιώτες 200 εκατομμύρια και παίρνουν το 60% πάλι δεν τον πειράζει“».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Η τηλεοπτική χούντα ξαναχτύπησε.

Μπαίνοντας στη Βουλή παρενέβηκα στο ζωντανό ρεπορτάζ της ΕΡΤ λέγοντας δυο κουβέντες για το Στουρνάρα, το δάνειο το δικό μου και του Πρώτου θέματος και τη συγχώνευση της Attica με την Παγκρήτια.

Ξεκίνησα λέγοντας: “Τον κύριο Στουρνάρα το μόνο δάνειο που τον ενόχλησε ήταν το δικό μου των 100.000 ευρώ το οποίο λήφθηκε νόμιμα και αποπληρώνεται κανονικότατα..”

Και εδώ ξαφνικά πέφτει ο ήχος από τη Χούντα Μητσοτάκη και δεν ακούγονται τα υπόλοιπα ενώ το πλάνο δείχνει εμένα και το δημοσιογράφο στο περιστύλιο χωρίς φωνή και να παρεμβαίνει ο παρουσιαστής των ειδήσεων για να καλύψει το κενό !

Αυτά που είπα και δεν ακούστηκαν ήταν τα εξής:

“Τον κύριο Στουρνάρα τα δάνεια του Πρώτου Θέματος των 36 εκατομμυρίων ευρώ που διαγράφτηκαν και δεν πλήρωσαν πάρα ελάχιστα δεν τον πείραξαν. Μόνο το δικό μου απειλούσε την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος; Σήμερα που το δημόσιο δίνει 900 εκατομμύρια και παίρνει το 30% της Τράπεζας και οι ιδιώτες 200 εκατομμύρια και παίρνουν το 60% πάλι δεν τον πειράζει.

Στείλτε του χαιρετίσματα”».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...