15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πολάκης: Καταγγέλλει τη βουλευτή Άννα Ευθυμίου για συμβάσεις με τον ΕΦΚΑ που της απέφεραν πάνω από 100.000 ευρώ

Ημερομηνία:

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο 24ωρο η καταγγελία του Παύλου Πολάκη για τη βουλευτή της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου.  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει πως η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου παραβίασε το Σύνταγμα παρέχοντας νομικές συμβουλές στον ΕΦΚΑ με συνολικές αποδοχές άνω των 100.000 ευρώ. Σε απάντησή των όσων καταγγέλλει ο κ. Πολάκης, η κα Ευθυμίου δηλώνει πως η σχέση της με τον ΕΦΚΑ χρονολογείται από το 2008 ως σχέση εντολής στα πλαίσια άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος.

Καταγγελία Πολάκη για Ευθυμίου: Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γράφει στο Facebook: «η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€. Αβλεψία κι εδώ των συνεργατών; Ή κι αυτή δεν γνώριζε το Σύνταγμα και της διέφυγε ότι κονόμησε πάνω από 100.000€ από παράνομη παροχή υπηρεσιών;»

«Μητσοτάκη ΔΙΩΞΤΗΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ άμεσα εκλογές γιατί σε λίγο δεν θα έχεις κοινοβουλευτική πλειοψηφία…», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του.

Άννα Ευθυμίου: “Ανυπόστατη η κατηγορία» – Τα χρήματα προέρχονται από την εργασία μου ως δικηγόρος”

Πηγές από το περιβάλλον της κυρίας Ευθυμία σχολίασαν στο OPEN ότι αυτά τα χρήματα αφορούν εργασίες της γαλάζιας βουλευτή, από το 2008 όταν εκείνη ήταν δικηγόρος και δεν έγιναν σήμερα που είναι βουλευτής. «Απλώς σήμερα έγινε η εκκαθάριση αυτών των εργασιών», σχολιάζουν και υποστηρίζουν πως δεν τίθεται κανένα θέμα ασυμβιβάστου καθώς αφορούν επαγγελματικές εργασίες του παρελθόντος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου, αρνείται την κατηγορία που της προσάπτει ο κ. Πολάκης, χαρακτηρίζοντάς της ανυπόστατη.

Η ίδια υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σύμβαση με το Δημόσιο, ούτε μετέχει σε καμιά εταιρεία του Δημοσίου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

«Η σχέση μου με τον ΕΦΚΑ χρονολογείται από το 2008 ως σχέση εντολής και χειρίζομαι υποθέσεις κατ’ αποκοπήν και πλήρως κοστολογημένες, χωρίς κανένα περιθώριο κέρδους», αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Ευθυμίου.

dikastiko.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...