14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πολάκης Παύλος: “Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός”

Ημερομηνία:

“Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός” υποστήριξε ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης αναγνωρίζοντας την “ήττα που οφείλεται και δικά μας λάθη. Η Ιστορία δεν γράφεται με “αν”.” Ο βουλευτής μίλησε στην Πανελλαδική Σύσκεψη, για την αναγκαιότητα μας συγκεκριμένης θετικής αφήγησης που θα αποτυπώνεται στο εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και θα ανατρέπει την “αντίληψη της πικρίας του κόσμου”.

“Καλούμε τον κόσμο να μας ψηφίσει για να μην παλινορθώσει τους προηγούμενους.Γιατί εμείς πρέπει να επαναδιαπραγματευτούμε το χρέος, κανείς πριν από μας δεν μιλούσε γι αυτά” είπε.

“Να δεσμευτούμε συγκεκριμένα ότι από την επόμενη τον εκλογών αν ο λαος μας δώσει δεύτερη ευκαιρία πρέπει να προχωρήσουμε στο τσάκισμα του κράτους τους. Εμείς αυτό το 7μηνο απλά το γαργαλήσαμε” πρόσθεσε.

avgi.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ