13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πολάκης σε Ανδρουλάκη: Ξέρεις γιατί δεν με αποκηρύσσει ο Αλέξης;

Ημερομηνία:

Τα πυρά του κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπολύει με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Με ένα κείμενο με τίτλο «Άκου Νίκο Ανδρουλάκη», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, απαντά στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ με αφορμή συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι «είδα ένα συνέδριο, όπου αποθεώθηκε ο κ. Πολάκης. Είναι προοδευτικό ένα κόμμα που αποθεώνει έναν πολιτικό του οποίου η συμπεριφορά στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι συμπεριφορά κοινοβουλευτικής παρακμής; Δεν ταυτίζω μια τέτοια συμπεριφορά με ένα προοδευτικό μέτωπο».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΑΚΟΥ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ!! (γιατι μια του κλέφτη ,δυο του κλέφτη,τρεις και την κακή του μοιρα…)

Ο Ν. Ανδρουλάκης έκανε δηλώσεις για το ποιος (δεν) θα αναλάβει την πρωθυπουργία, αλλά και για το τι (δεν) είναι προοδευτικό κόμμα. Άκου, λοιπόν, Νίκο Ανδρουλάκη:

1) Ακόμα βλέπεις τον ίσκιο – που σου φιλοτέχνησαν τα πάσης φύσεως διαπλεκόμενα συμφέροντα που σε θέλουν για δεκανίκι του πολιτικά “τελειωμένου” Μητσοτάκη – και νομίζεις ότι είναι το μπόι σου! Πρωθυπουργό θα εκλέξει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ λαός και δεν θα τον επιβάλεις ούτε εσύ ούτε τα συμφέροντα που σε στηρίζουν. Όσο και να χτυπιέσαι κι εσύ και οι “φίλοι” σου, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς, τόσο καλύτερα για σένα…

2) Προοδευτικό είναι το κόμμα που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ούτε ένα ευρώ σε Τράπεζες και ό,τι δάνειο είχε πάρει, το έχει ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ μέχρι τελευταίου λεπτού!

Προοδευτικό είναι το κόμμα που στη διακυβέρνηση του ΔΕΝ εκκόλαψε, ΔΕΝ στήριξε και ΔΕΝ ανέχθηκε τη λαμογιά και την κλεψιά του δημόσιου χρήματος. Το κόμμα που όσο και αν έψαξαν, ΔΕΝ βρήκαν ούτε ένα στέλεχος του να έχει πάρει ΜΙΖΕΣ ή να έχει φάει δημόσιο χρήμα. Το κόμμα που κανένα στέλεχος του ΔΕΝ κατηγορήθηκε για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος!!

Προοδευτικό είναι το κόμμα που κατά τη διακυβέρνηση του, ΔΕΝ θαμπώθηκε από την ισχύ της εξουσίας και ΔΕΝ υπέκυψε στη δύναμη του πλούτου. Το κόμμα που τα στελέχη του ΔΕΝ έγιναν ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ με offhsore, ούτε παρατρεχάμενοι και θεραπαινίδες του συστήματος!

Προοδευτικό είναι το κόμμα που τα στελέχη του ΔΕΝ ξέχασαν από που ξεκίνησαν, τι και ποιους εκπροσωπούν, και για ποιους παλεύουν και αγωνίζονται!Πιστευω καταλαβαίνεις τι εννοώ με τα παραπάνω για σένα και το κομμα που προέρχεσαι και είσαι…

ΥΓ: Άκου και το τελευταίο Νίκο Ανδρουλάκη: Πολλά χρόνια η ΔΙΑΠΛΟΚΗ προσπαθεί λυσσαλέα και με διάφορους τρόπους (προφανώς έβαλε κι εσένα πλέον σε αυτή την “προσπάθεια”) να πείσει ή να εξαναγκάσει τον Αλ. Τσίπρα να με αποκηρύξει, περιθωριοποιήσει κλπ.

Ξέρεις γιατί δεν το κάνει;

Όχι γιατί με συμπαθεί, ή γιατί συσπειρώνω ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφουν διάφοροι «αφελεις» δημοσιολογουντες .(Δεν “μασάει” από αυτά ο Τσίπρας και το ‘χει αποδείξει!) Δεν το κάνει, γιατί και ο ΙΔΙΟΣ αγωνίζεται (με το δικό του ύφος και τρόπο) για μια κοινωνία πιο ΔΙΚΑΙΗ και για μια χώρα στην οποία θα υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! Δηλαδή για μια νέα Ελλάδα που ΟΛΟΙ οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ πολίτες ονειρευόμαστε!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ