19.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Πολάκης: Τρώνε κι από τις πετσέτες – Τι απαντά το Υπουργείο Πολιτισμού

Ημερομηνία:

Με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλος Πολάκης καταγγέλλει την «σπατάλη» του υπουργείου Πολιτισμού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, «τρώνε και από τις πετσέτες» ενώ παραθέτει φωτογραφικό υλικό από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων και ειδικότερα από αγορά πετσετών θαλάσσης ύψους 34.782 ευρώ, οι οποίες αναφέρονται στα έγγραφα ως πολιτιστικά αγαθά.

«Από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων που έχει πρόεδρο την εκλεκτή της Μενδώνη (την είχε άμισθη μετακλητή πριν την βάλει εκεί), την κυρία Διβάρη Βαλάκου Νικολέττα, αρχαιολόγο», λέει ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση του Πολάκη

«ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ!!

38.000 ευρώ για αγορά «πολιτιστικών αγαθών» δηλαδή πετσέτες θαλάσσης !!!!

Από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων που έχει πρόεδρο την εκλεκτή της Μενδώνη (την είχε άμισθη μετακλητή πριν την βάλει εκεί),  την κυρία Διβάρη Βαλάκου Νικολέττα, αρχαιολόγο!!!

Εσύ μεσαιοταξίτη Κυρ-Παντελη μου, που ψήφισες το Μητσοτακη,φάε τώρα πατριδοκαπηλεία και τεθωρακισμένα στην Ουκρανία .Αυτοί τρώνε και τα ψίχουλα κι εσύ πλήρωνε βενζίνη 2.30 ευρώ και ΔΕΗ 1000 ευρώ το τριάρι!!»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Το κίνημα υπέρ της Παλαιστίνης εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες

Εξαπλώνονται σε πολλά πανεπιστήμια στον κόσμο, οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται...

Η ΠΑΠΑΔΙΑ

(Μια αφήγηση που πηγάζει από ιστορικά γεγονότα)... Μες τη νύχτα...

Σα σήμερα, 4 Μαΐου 2017, πέθανε ο ανυπότακτος Αναρχικός Βαρδής Τσουρής | Φωτός

Κάθε τόπος έχει ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα...