18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Πολάκης: 33 βουλευτές της Ν.Δ. ρωτάνε τον Δρίτσα γιατί ανανεώθηκε το δίπλωμα χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου. Όταν Υπουργός Ναυτιλίας ήταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης!

Ημερομηνία:

Ο υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας στη ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου μαζί με 32 ακόμα βουλευτές, με ερώτησείς τους ζητούσαν απαντήσεις από τον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα για τις «τρεις ώρες ακατανόητης απουσίας» του Λιμενικού σε ό,τι αφορά στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη και την διασφάλιση των καταθέσεων των αυτοπτών μαρτύρων. Ζητούν, επίσης, απαντήσεις για τους όρους κάτω από τους οποίους ανανεώθηκε το δίπλωμα του 77χρονου, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ερωτούν αν είναι συνηθισμένη η μετάβαση του ίδιου του υπουργού Ναυτιλίας στην Αίγινα «και μάλιστα με ταχύτητα εντυπωσιακή σε σχέση με την παρέμβαση του Λιμενικού».

Μέσω του facebook , ο κύριος Πολάκης έδωσε απάντηση στο γαλάζιο στρατόπεδο με αρκετή δόση ειρωνείας, υπενθυμίζοντας πως η ανανέωση του διπλώματος του 77χρονου, για την οποία ζητά απαντήσεις η ΝΔ, έγινε όταν υπουργός Ναυτιλίας ήταν ο “γαλάζιος” Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης!

Είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης:

«Πάει το χάσανε εντελώς στη Νέα Δημοκρατία.Τριάντα τρεις (33!!) βουλευτές ρωτάνε τον Δρίτσα “γιατί ανανεώθηκε το δίπλωμα χειριστή ταχύπλοου του Λυκουρέζου (που εμβόλισε το τουριστικό Σκάφος στην Αίγινα σκοτώνοντας 4 ανθρώπους) το 2014;” ΟΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ. Τελικά η απώλεια εξουσίας οδηγεί σε χάλαση συνειρμού (ασυναρτησία) και πρόωρη άνοια σε αυτό το κόμμα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...

Wall Street Journal: O Πούτιν πιθανότατα δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι...