17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Πολιορκήθηκε ο Βαρουφάκης στη συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Ημερομηνία:

Με τη συμμετοχή των υπουργών της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση για την εργατική πρωτομαγιά στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης «πολιορκήθηκε» από τους συγκεντρωμένους, που ήθελαν να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους για το πρόσφατο περιστατικό.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=49xfrZ4IMx8″]

«Η εργατική τάξη είναι ζωντανή και αναδιοργανώνει τη φωνή της» δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης τον οποίο πλησίασαν πολλοί διαδηλωτές για να του εκφράσουν τη συμπαράστασή του αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε.

Οι «κόκκινες» γραμμές της κυβέρνησης παραμένουν βαθιά «κόκκινες», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Με το λαό δίπλα μας ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε μπροστά» δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές έκανε λόγο για μια συμφωνία συμβατή με το ριζοσπαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης.

tvxs.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ