16.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Πολλά τα συλληπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Γιώργου Κλάδου

Ημερομηνία:

Συνεχίζουν να καταφθάνουν στην εφημερίδα μας συλληπητήρια μηνύματα και ψηφίσματα για τον θάνατο του Γιώργου Κλάδου.

Μεταξύ άλλων, συλληπητήρια έστειλε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης αλλά και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Φίλων Μίκη Θεοδωράκη. Συλληπητήριο μήνυμα έστειλε και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ενώ αποχαιρετιστήριο κείμενο έδωσε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Μία Κρήτη” κ. Αντώνης Ανηψητάκης.

Ο Γιώργης Κλάδος, “έφυγε” από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα πλήρης ημερών αλλά και έργων. Διετέλεσε επί σειρά ετών Δήμαρχος Ανωγείων με πολλές καινοτόμες ιδέες, ενώ για τις ιδέες του εξορίστηκε για συνολικά 8 χρόνια. Πέθανε σε ηλικία 94 ετών.  Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο.

Συλλυπητήριο Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη για τον θάνατο του Γιώργου Κλάδου

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για τον θάνατο του Γιώργου Κλάδου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ενώ σε δήλωση του αναφέρεται στην προσφορά και το έργο του  οραματιστή Δημάρχου, πρωτεργάτη της τοπικής ανάπτυξης, και ότι ο ίδιος αποχαιρετά ένα μεγάλο δάσκαλο.

Συγκεκριμένα ο κ. Αρναουτάκης στη δήλωση του αναφέρει: «Ο θάνατος του Γιώργου Κλάδου αφήνει φτωχότερη την Αυτοδιοίκηση. Ο Γιώργος Κλάδος υπήρξε σημαντική προσωπικότητα της Αυτοδιοίκησης, οραματιστής Δήμαρχος και πρωτεργάτης της τοπικής ανάπτυξης της περιοχής των Ανωγείων αλλά και ευρύτερα του Μυλοποτάμου με την ίδρυση του «ΑΚΟΜΜ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ». Σε καιρούς δύσκολους ο Γιώργος Κλάδος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων βγαίνοντας πάντα νικητής. Τα Ανώγεια αλλά και η Κρήτη ολόκληρη, όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διδάχθηκαν από το έργο του,  πήραν δύναμη από την αποφασιστικότητά του να πάει μπροστά ο τόπος τους. Προσωπικά αποχαιρετώ ένα μεγάλο δάσκαλο. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κλάδου ας είναι αιωνία η μνήμη του».

Συλλυπητήριο ψήφισμα Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη για το θάνατο του Γιώργου Κλάδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη,  ύστερα από το άγγελμα του θανάτου του Γιώργου Κλάδου,  αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει δημόσια τα θερμά συλλυπητήρια και η θλίψη όλων των μελών του Συλλόγου προς την οικογένειά και τους δικούς του.

Ο Γιώργος Κλάδος πρωτοστάτησε σε όλους τους εθνικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Υπήρξε πρωτοπόρος στην Αυτοδιοίκηση και στον πολιτισμό της Κρήτης.  Ήταν Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας και διετέλεσε Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου για δύο θητείες από το 2005 έως το 2011. Πίστευε δυνατά στους στόχους του Συλλόγου για την ανάδειξη του έργου του Μίκη Θεοδωράκη στη Κρήτη και με το κύρος και τη δράση του συνέβαλε τα μέγιστα στη επίτευξη τους.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργη, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τον θάνατο του Γεωργιου Κλάδου

Τα λόγια του ύστατου αποχαιρετισμού είναι πάντα δύσκολα. Χάνουν την αξία τους μπροστά στην απώλεια. Εκμηδενίζονται.

Ο Γιώργης Κλάδος «έφυγε» στα 94 του χρόνια.

Αλλά θα μείνει πάντα στο νου και στην καρδιά μας.

"google ad"

Η ακεραιότητά του, το ήθος του, η προσφορά του, το έργο του.

Υπήρξε, ένας καινοτόμος «εργάτης» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ένας οραματιστής Δήμαρχος.

Τα Ανώγεια, η Κρήτη, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όλοι μας τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση.

Κέρδισε επάξια, το σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

Καλό ταξίδι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σακελλαρίδης: Λούνα παρκ κερδοφορίας για εταιρίες ενέργειας και τράπεζες η Ελλάδα

Με στοιχεία προερχόμενα από την ΕΡΓΑΝΗ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ...

Κολούμπια: Έφοδος της Αστυνομίας και εκατοντάδες συλλήψεις – “Πολιορκείται” και το UCLA

Εκατοντάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (30/4) στο...

Νεκρός 71χρονος αλλοδαπός μετά από πνιγμό στην Αγία Μαρίνα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα, το...