15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πολυτεχνείο Κρήτης: Συλλυπητήριο Μήνυμα για την Εκδημία του Αναπληρωτή Καθηγητή Εμμανουήλ Μαθιουδάκη

Ημερομηνία:

Συλληπητήριο μήνυμα έδωσε στη δημοσιότητα το Πολυτεχνείο Κρήτης για τον θάνατο του Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων κ. Μανωλη Μαθιουδάκη:

Το Πολυτεχνείο Κρήτης πενθεί την απώλεια ενός αγαπητού μέλους της ακαδημαϊκής οικογένειας του Ιδρύματος, του Μανώλη Μαθιουδάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων.

Ο Εμμανουήλ Μαθιουδάκης γεννήθηκε στο Κολυμβάρι Χανίων. Απέκτησε πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης το 1993, καθώς και Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Δίπλωμα από το Γενικό Τμήμα του Πολυτεχνείου Κρήτης,  το 1996 και το 2001 αντίστοιχα.

Διετέλεσε μέλος του Διδακτικού-Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Γενικού Τμήματος του Πολυτεχνείου Κρήτης από το 2004 μέχρι το 2013. Με την ενσωμάτωση του Γενικού Τμήματος στις υπόλοιπες Σχολές του Ιδρύματος το 2013, μετακινήθηκε στη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου υπηρετούσε έως και σήμερα στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή. 

Το ακαδημαϊκό έτος 2004-2005 υπήρξε μέλος της Συγκλήτου του Ιδρύματος, ενώ από το 2004 έως και το 2013 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Γενικού Τμήματος. Από το 2009 συμμετείχε ως μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Υπολογιστή Πλέγματος του Πολυτεχνείου Κρήτης. Ήταν μέλος του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από το 1993.

Είχε διδάξει σημαντικό αριθμό προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, ενώ είχε επιβλέψει δύο διδακτορικές και τρεις μεταπτυχιακές διατριβές, καθώς και διπλωματικές εργασίες. Είχε δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων άρθρων που διακρίθηκαν σε διεθνή συνέδρια. Υπήρξε επίσης επιστημονικός συνεργάτης σε χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα. 

Με βαθιά αισθήματα θλίψης και σεβασμό στον αγαπητό συνάδελφο και δάσκαλο της Πολυτεχνικής μας οικογένειας, απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. 

Αγαπητέ Μανώλη, θα σε θυμόμαστε για την πολύτιμη προσφορά σου στο Πολυτεχνείο Κρήτης, για το ήθος σου και την υπευθυνότητά σου, για την καλοσύνη σου, για την ιδιαίτερη αγάπη σου στη φύση.  

Καλό σου ταξίδι …

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης
Χανιά, 26 Mαρτίου 2021

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ