18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Πολύδωρας: Το νομοσχέδιο Παππά χτυπάει τους «νταβατζήδες» – Όσοι αντιδρούν στηρίζουν τη διαπλοκή

Ημερομηνία:

Μια πύρινη ανακοίνωση υπέρ του νομοσχεδίου του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, για τις τηλεοπτικές άδειες εξέδωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας.

Επαναφέροντας την αναφορά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, για «νταβατζήδες», όταν η κυβέρνησή του προωθούσε το νομοσχέδιο για τον «βασικό μέτοχο», ο Βύρων Πολύδωρας αναφέρει πως «με το “νομοσχέδιο Παππά” τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των “νταβατζήδων”, όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής.»

«Είναι ωραίο να καταγγέλλεται ανέξοδα η “διαπλοκή” καναλαρχών-τραπεζιτών και συστημικών κομμάτων, καθώς και προστατευομένων προσώπων, που “κοσμούν” κατ’ επάγγελμα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σαλόνια. Νόμιζαν, αρχηγοί και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, ότι μπορούν να τα πράττουν δημοκοπούντες και αβλαβώς. Αλλά έρχεται η ώρα της αλήθειας. Αυτή είναι τώρα», συμπλήρωσε ο κ. Πολύδωρας ο οποίος έχει διατελέσει, επίσης, κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος υφυπουργός Προεδρίας-Τύπου.

«Όσοι και όποιοι προβάλλουν ωρυόμενοι, με δουλόφρονα φανατισμό μάλιστα, διάφορα «προσχήματα» δικονομικού τύπου για αναρμοδιότητα της Βουλής και άλλα κούφια παρόμοια, που αποσκοπούν στη διαιώνιση του καθεστώτος των βαρόνων της «διαπλοκής», απλά, όχι μόνον αποκαλύπτονται αλλά και εκτίθενται αυτοεξευτελιζόμενοι», τόνισε ο κ Πολύδωρας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...