16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Πορτοσάλτε: Θέλω να συγχαρώ δημοσίως τον Άγγελο Συρίγο για το Πολυτεχνείο – Αποδόμησε τον υπαρξιακό μύθο της Αριστεράς

Ημερομηνία:

Την αμέριστη στήριξή του στον Άγγελο Συρίγο για όσα είπε χθες στη Βουλή εξέφρασε από το πάνελ του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνεχάρη… δις τον υφυπουργό Παιδείας ο οποίος ξεσήκωσε χθες θύελλα αντιδράσεων όταν έκανε λόγο για «πολιτική μυθολογία» αναφορικά με την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

«Θέλω να συγχαρώ δημοσίως τον κύριο Άγγελο Συρίγο ο οποίος με έναν συντεταγμένο λόγο στο Κοινοβούλιο αποδόμησε τον υπαρξιακό μύθο της Αριστεράς των τελευταίων 50 χρόνων. Θέλω να τον συγχαρώ γιατί με άψογο τρόπο περιέγραψε το ιστορικό γεγονός» είπε αρχικά ο Πορτοσάλτε.

«Τώρα, εάν κάποιος θέλει να ζει με τον μύθο του, οκ, υπάρχουν μύθοι ακόμα και σε εθνικό επίπεδο. Θέλω να τον συγχαρώ για ακόμη μια φορά. Αλλά οι επαγγελματίας μεταδιαχειριστές της ιστορίας του Πολυτεχνείου πάνω στο οποίο χτίστηκαν καριέρες, ενοχλούνται με αυτά που είπε ο Συρίγος, είναι προφανές» κατέληξε…

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...