19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πούτιν: Τραγωδία αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία – Fake τα στοιχεία για την σφαγή στην Μπούκα

Ημερομηνία:

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ρωσίας λειτουργεί καλά και το οικονομικό «blitzkrieg» (κεραυνοβόλος πόλεμος) της Δύσης απέτυχε. Ο ίδιος προσέθεσε ότι ο κίνδυνος της υπονόμευσης από τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ενδέχεται να αυξηθεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Μιλώντας μετά τις συνομιλίες που είχε με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντρ Λουκασένκο στο κοσμοδρόμιο «Βαστότσνι» στην ρωσική Άπω Ανατολή, και αναφερόμενος στις κυρώσεις της Δύσης, ο Πούτιν είπε ότι ελπίζει πως στην Δύση θα επικρατήσει η κοινή λογική.

Ο Πούτιν είπε ότι η ρωσική οικονομία θα προσαρμοσθεί στην νέα κατάσταση, εκτιμώντας ότι σήμερα ο κόσμος είναι πιο πολύπλοκος από την περίοδο του «Ψυχρού Πολέμου».

Ο Πούτιν, αναφερόμενος στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα όσα συνέβησαν στην Μπούκα, είπε ότι οι φωτογραφίες και πλάνα από βίντεο που δείχνουν σκοτωμένους στους δρόμους της ουκρανικής πόλης Μπούκα είναι fake [ψευδή],  σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Μάλιστα, τόνισε ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία προχωράει όπως έχει σχεδιασθεί και ότι η Ρωσία δεν θα αποκρύψει τίποτε για την στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία,  όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι η Ουκρανία έχει απομακρυνθεί από τις συμφωνίες που έγιναν κατά την διάρκεια των ειρηνευτικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη και πως οι συνομιλίες βρίσκονται σε “αδιέξοδο”,  πάλι σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι μια τραγωδία, αλλά η Ρωσία δεν είχε άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι η Μόσχα θα απαντήσει στις προσπάθειες για απομόνωση της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και τόνισε ότι είναι ανάγκη να εμβαθύνει η ολοκλήρωση μεταξύ των δύο χωρών υπό το φως των κυρώσεων της Δύσης, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο RIA.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...