27.8 C
Chania
Thursday, October 3, 2024

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παγκρήτια σύσκεψη των διοικητικών συμβουλίων των συνταξιουχικών σωματείων Κρήτης στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Κατά την παγκρήτια σύσκεψη των ΔΣ των συνταξιουχικών σωματείων της Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στις 14 του Οκτώβρη στο Ηράκλειο, συζητήθηκαν όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους, για τις περικοπές στις συντάξεις, στα δώρα, στα επιδόματα, τις ελλείψεις σε γιατρούς, την υποβάθμιση της υγείας, την κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικής ασφάλισης, αποφασίστηκε να εντείνουν και να κλιμακώσουν τους αγώνες τους

Μεταξύ άλλων καταδίκασαν και τα φαινόμενα βίας, από όπου κι αν προέρχονται με αφορμή το τελευταίο περιστατικό της εκτέλεσης ενός νέου ανθρώπου που συγκλόνισε όλη την κοινωνία.

Εμείς που ζήσαμε το φασισμό, τις εκτελέσεις και όλη τη φρίκη και την κτηνωδία του κατακτητή, θεωρούμε απαράδεκτες τέτοιες ενέργειες που υποβαθμίζουν τον πολιτισμό μας, απειλούν την ενότητα του λαού μας και γυρίζουν τη χώρα μας, δεκαετίες πίσω, σε μαύρες περιόδους της ιστορίας μας.

Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να αγωνιστούμε για να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία και την πατρίδα μας από όλους εκείνους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τη βεβηλώσουν και να τη στιγματίσουν.

Για την Ένωση Συν/χων ΙΚΑ
Ο πρόεδρος: Ηρακλής Αναγνωστόπουλος

Για το Σωματείο Συν/χων ΟΑΕΕ
Ο πρόεδρος: Παντελής Χίνος

Για το Σύνδεσμο Πολιτικών Συν/χων ν. Χανίων
Ο πρόεδρος: Μανώλης Νικολακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη ομάδα Κηπουρών Τοπίου στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Ολοκληρώθηκε η πρακτική άσκηση των σπουδαστών και σπουδαστριών της...

Σε λειτουργία το πρώτο Κ.Δ.ΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Χανίων

Ξεκινά από τις αρχές Νοεμβρίου η λειτουργία του πρώτου Κέντρου...

Αλικαρνασσός: Ισόβιτες, υπόδικοι και πλημμεληματικοί όλοι μαζί

Είχαμε γράψει εδώ και καιρό πόσο ασφυκτικές είναι πλέον...