23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Προβλήματα από τα αδέσποτα σκυλιά διαπιστώνει η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Στις αρνητικές κριτικές των τουριστών για τον μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων στα Χανιά αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των αδέσποτων σκυλιών στην πόλη των Χανίων και στην ευρύτερη αστική περιοχή έχει αυξηθεί, σημείο της οικονομικής κρίσης και αυτό.

Τις πρωινές ώρες μπορεί να δει κάποιους να σχηματίζονται μικρές αγέλες των 4-5 σκύλων στο Ενετικό Λιμάνι στην πλατεία της Αγοράς, στην Σπλάντζια και σε άλλα μέρη όπου υπάρχει τροφή από τις γειτονικές ταβέρνες.

Πολλές οι αρνητικές κριτικές που δεχόμαστε από τους τουρίστες για τον μεγάλο αριθμό αδέσποτων –εγκαταλειμμένων στην τύχη τους δύστυχων ζώων, την έλλειψη φροντίδας τους από την πολιτεία κλπ.

Σε όλα αυτά να προσθέσει κανείς και την όψη που παρουσιάζουν κεντρικοί δρόμοι και πεζοδρόμια της πόλης από τα περιττώματα των αδέσποτων γιατί οι ξένοι μπορεί να είναι ιδιαίτερα φιλόζωοι διόλου όμως δεν απολαμβάνουν το αηδιαστικό θέαμα ειδικά όταν αμέριμνοι περιπατητές έχουν πατήσει πάνω σ΄αυτά, γεγονός που προστίθεται στα αρνητικά της πόλης για την καθαριότητα.

Με την παρούσα επιστολή μας κ. Δήμαρχε θα θέλαμε να θέσουμε το θέμα κατανοώντας τα πολλά προβλήματα που έχετε με την ανάληψη των καθηκόντων σας αλλά το συγκεκριμένο μπορεί εύκολα να λυθεί με την συνεργασία φιλοζωικών σωματείων και με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με την ζημιά που προκαλεί στον τουρισμό και τον πολιτισμό της περιοχής μας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...