16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Προβλήματα από την κατασκευή της πεζογέφυρας στον Καβρό καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Ημερομηνία:

Προβλήματα ασφάλειας για τους επιβάτες του ΚΤΕΛ προκύπτουν από την μετακίνηση της στάσης στη Γεωργιούπολη προκειμένου να διευκολυνθούν τα έργα κατασκευής της πρώτης των πεζογεφυρών στην περιοχή του ξενοδοχείου PILOT στον Καβρό, έργα απαραίτητα για την ασφαλή διέλευση των πεζών στην περιοχή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Αποκορώνου:

«Δημιουργείται ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά την ασφαλή επιβίβαση – αποβίβαση των επιβατών του ΚΤΕΛ στην εκεί περιοχή, αφού λόγω των έργων η στάση της Γεωργιούπολης έχει πάρα πολύ απομακρυνθεί ανατολικότερα, χωρίς επιπλέον σήμανση και φωτισμό ή στέγαστρα. Η πρόσβαση επίσης στους παράπλευρους δρόμους είναι αποκομμένη.

Στους επιβαίνοντες ανήκουν και μαθητές και υπερήλικες και χίλιες άλλες περιπτώσεις επιβατών  (πχ ΑΜΕΑ) που δεν ανήκουν σε οικονομικά εύρωστους πολίτες για να αναζητήσουν άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Ερωτάται λοιπόν ο κ. Δήμαρχος Αποκορώνου να μας γνωστοποιήσει σε ποιες εναλλακτικές λύσεις έχει καταλήξει σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ για ασφαλή και άμεση επίλυση αυτού του προβλήματος.

Εναλλακτικά και ίσως και η καλλίτερη λύση είναι το λεωφορείο να περνά μέσα από τη Γεωργιούπολη (Ελληνική  Καμάρα- Γεωργιούπολη-διασταύρωση Λίμνης Κουρνά), ελπίζοντας πάντα ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα ,πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου , και δε θα καταντήσει, «Κόμβος Μουρνιών ή Παράκαμψη Τοπολίων».

Οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση δημοτικοί σύμβουλοι
Μελισσάκης Νικήτας
Ζώης Σταύρος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ