Categories: ΘΕΣΕΙΣ

Προβληματισμός στο Μαξίμου για την ψυχική υγεία του Ευ. Βενιζέλου

Ιδιαίτερα ανήσυχοι εμφανίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά, έπειτα από την παράξενη εμφάνιση και τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που ακολούθησαν τη συνάντηση των δύο ανδρών.

Με συγκρατημένη έκπληξη, οι δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο, ο οποίος μετά την έκτακτη σύσκεψη που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, εμφανίστηκε φορώντας τη στολή του Superman και ζήτησε τις ευχές όλων για να σώσει τη χώρα από τον όλεθρο.

Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα ο ίδιος, ενώ προσπαθούσε να αλλάξει πίσω από μια κολώνα του Μεγάρου Μαξίμου, μερικά βράδια πριν, άκουσε μια φωνή που τον διέταζε επίμονα να πάρει πίσω το bonus των 50 εδρών, γιατί πια δεν ωφελεί ούτε τη δημοκρατία, ούτε και τη χώρα.

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υποσχέθηκε ότι θα προστατεύσει τη χώρα από εκείνους που επιδιώκουν να την οδηγήσουν στην καταστροφή, αποκαλώντας μάλιστα όσους επιχειρούν με συνταγματική εκτροπή να τον απομακρύνουν από τα αξιώματά του, ως «διχαστικούς κρυπτονίτες».

Τέλος υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει και σε άλλες «δομικές μεταρρυθμίσεις», έστω κι αν χρειαστεί να πετάξει με μεγάλη ταχύτητα γύρω από τη γη, προκειμένου να γυρίσει πίσω ο χρόνος και να χειριστεί, χωρίς διαρροές αυτή τη φορά, τις κρυφές τροπολογίες που αθωώνουν τους καταχραστές δημοσίου χρήματος, τις επαναπροσλήψεις των διορισμένων από τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη στο metro, τον νόμο για τη συγχώνευση των MME και όλες τις άλλες κινήσεις για «επιστροφή στην Ελλάδα που ξέραμε».

Πάντως ο Ανδρέας Λοβέρδος, με δηλώσεις του, έσπευσε να στηρίξει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι παραμένει στο πλευρό του, με στόχο την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, στην οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος καλείται να παίξει ηγετικό ρόλο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Στεγαστική κρίση στην Ευρώπη: Ελληνική πρωτιά – Πάνω από 40% του διαθέσιμου εισοδήματος το κόστος στέγασης

Η ευρωπαϊκή στεγαστική κρίση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, γίνεται αισθητή από την…

4 hours ago

Κλείνουν τα σχολεία και αρχίζουν προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις

Στις 17 Μαΐου ακούστηκε το τελευταίο κουδούνι στα λύκεια και στις 29 Μαΐου κλείνουν και τα γυμνάσια της επικράτειας,…

4 hours ago

Μανιφέστο Κασσελάκη για μετά τις ευρωεκλογές με επίθεση φιλίας προς ΜέΡΑ25 και Πλεύση Ελευθερίας

Τα επόμενα βήματα για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου, με άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δυνάμεις…

4 hours ago

«Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης : Παρεμβάσεις για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο στις 15 Μάη

Στο  περιφερειακό συμβούλιο στις 15 Μάη η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης τοποθετήθηκε για τις κινητοποιήσεις των…

4 hours ago

Διακομιδή 8χρονου από τη Γαύδο στα Σφακιά

Επιχείρηση για την διακομιδή ενός 8χρονου από την Γαύδο στα Σφακιά στήθηκε χθες όπως έγινε γνωστό, από το Λιμενικό.…

4 hours ago

Μεγάλη «αιμορραγία» Κρητικών γιατρών στην Κύπρο!

Το ΕΣΥ καταρρέει, οι γιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό νιώθουν μόνοι κι αδύναμοι. Tην ίδια…

4 hours ago

This website uses cookies.