15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Προβολή “Στη δίνη του πάθους” στο θέατρο ΚΥΔΩΝΙΑ

Ημερομηνία:

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013, 9.00 μμ

«ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ» (ROOM AT THE TOP) Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, 1959

Σκηνοθεσία: ΤΖΑΚ ΚΛΕΪΤΟΝ

Σενάριο: ΝΙΛ ΠΑΤΕΡΣΟΝ από το βιβλίο του ΤΖΟΝ ΜΗΡΕΪΝ

Φωτογραφία (Μ/Α): ΦΡΕΝΤΙ ΦΡΑΝΣΙΣ

Μουσική: ΜΑΡΙΟ ΝΑΣΙΜΠΕΝΕ

Παραγωγή: ΤΖΕΙΜΣ & ΤΖΟΝ ΓΟΥΛΦ

Διάρκεια: 113΄

Ερμηνεία: ΣΙΜΟΝ ΣΙΝΙΟΡΕ, ΛΟΡΕΝΣ ΧΑΡΒΕI ΧΙΘΕΡ ΣΙΑΡΣ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Σε μια γκρίζα βιομηχανική πόλη της Αγγλίας, ο Τζο Λάμπτον βρίσκει μια δουλειά με μέλλον. Για να γεμίσει τη βραδιά του, μπαίνει και σε μια θεατρική ομάδα. Εκεί γνωρίζει την κόρη του αφεντικού του, που υποδύεται μοναδικούς ρόλους τόσο στο θέατρο όσο και στη ζωή. Η ίδια γοητεύεται από τον Τζο, ενώ αυτός σκέφτεται πόσο πολύ θα τον βοηθήσει στην επαγγελματική του ανέλιξη. Τα σχέδιά του όμως περιπλέκονται, εξαιτίας της ερωτικής έλξης που νιώθει για μια μεγαλύτερη γυναίκα, επίσης μέλος του θιάσου.

Ταινία που σήμανε την αρχή της ανανέωσης του Βρετανικού κινηματογράφου, προτάθηκε για 6 Όσκαρ και κέρδισε δύο. Το Όσκαρ καλύτερου γυναικείου ρόλου (ΣΙΜΟΝ ΣΙΝΙΟΡΕ) και διασκευασμένου σεναρίου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ