22.4 C
Chania
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2026

Προδοσία χαρακτηρίζει την υπογραφή για τη Μακεδονία η Κορακάκη

Ημερομηνία:

Επίθεση σε όσους υπέγραψαν τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ έκανε η Δραμινή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη με ανάρτηση στα Socia Media

H Koρακάκη έγραψε:

«Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται. Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και καθόλου δημοκρατικά. Χωρίς λαϊκή εντολή…Αλλά ακόμη κι αν αυτή δινόταν, θα αγνοούνταν ξανά επιδεικτικά. Αντισυνταγματικά.

Σαν Ελληνίδα, Μακεδόνισσα από καταγωγή και με ιδιότητα Ολυμπιονίκη, λυπάμαι που ενώ για χρόνια προσπαθούσα με τις οργανωτικές επιτροπές στις διεθνείς διοργανώσεις -με καθαρά προσωπική πρωτοβουλία- να προσδώσω οποιαδήποτε άλλη ονομασία αρμόζει, πέραν όποιας εμπεριείχε τη λέξη Μακεδονία, επίσημα πια, δεν μπορώ να το κάνω.

Αγωνίζομαι αποκλειστικά και μόνο για τη χώρα μας και όλους τους Έλληνες που τη νοιάζονται και την πονάνε. Όσοι δρουν με ασέβεια στην ιστορία, τους αγώνες, τους νεκρούς του τόπου και ενάντια στη λαϊκή επιθυμία, όπως συνέβη σήμερα, ζητώ ευγενικά να ΜΗ φωτογραφηθούν δίπλα μου σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον.

Εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όσους αγαπούν την πατρίδα, έμπρακτα. Ελπίζω η δημοκρατία να μου δώσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα…

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων για τον Ευάγγελο Χναρά

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή για τον θάνατο του Ευάγγελου Χναρά, πρώην Δημάρχου Θερίσου και Προέδρου Κοινότητας Περιβολίων.

Ενημερωτική δράση για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών στο Δημαρχείο Χανίων

Ενημερωτική δράση για τη δωρεά μυελού των οστών στο Δημαρχείο Χανίων από τον Σύλλογο «Ορίζοντας», το ΚΕΔΜΟΠ και το Δήμο Χανίων. Παρουσία της Αντιδημάρχου Ελένης Ζερβουδάκη.

Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Πρέσβη της Ιταλίας Paolo Cuculi: Στο επίκεντρο πολιτισμός, τουρισμός και επιχειρηματικές σχέσεις

Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Πρέσβη της Ιταλίας Paolo Cuculi στο Ηράκλειο. Συζητήθηκαν πολιτισμός, τουρισμός, επιχειρηματικές σχέσεις και συνεργασία μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Επιδοτήσεις: Από το myAgro… στο «myFiasko»; – Η παρέμβαση Μαμουλάκη για τις αστοχίες της πλατφόρμας

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης αναδεικνύει τις αστοχίες της πλατφόρμας Myagro. Δηλώσεις δεν ολοκληρώνονται, το σύστημα κολλάει, οι προκαταβολές αμφίβολες.