14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Προεδρείο ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα νομιμοποιήσουμε τη νέα απόπειρα μπαζώματος της αλήθειας από τον κ. Μητσοτάκη»

Ημερομηνία:

«Δεν θα νομιμοποιήσουμε τη νέα απόπειρα μπαζώματος της αλήθειας από τον κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ και ο ενορχηστρωτής της συγκάλυψης κ. Μητσοτάκης, επιλέγουν να αποδράσουν από την προανακριτική για τον κ. Τριαντόπουλο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν θα νομιμοποιήσουμε τη νέα απόπειρα μπαζώματος της αλήθειας από τον κ. Μητσοτάκη.

Η ΝΔ και ο ενορχηστρωτής της συγκάλυψης κ. Μητσοτάκης, επιλέγουν να αποδράσουν από την προανακριτική για τον κ. Τριαντόπουλο.

Δεν θέλουν να γίνει η σχετική συζήτηση, δεν θέλουν να ακουστεί η αλήθεια.

Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του επιλέγουν την άτακτη φυγή για να μην εξεταστούν ως μάρτυρες, όπως έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Δεν θέλουν να έρθουν οι δικογραφίες στη Βουλή.

Δεν θέλουν διεύρυνση και αναβάθμιση του κατηγορητηρίου για τον Τριαντόπουλο.

Δεν θα επιτρέψουμε μια ακόμη απόπειρα συγκάλυψης για το έγκλημα των Τεμπών.

Πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Δεν επιτρέπουμε στον κ. Μητσοτάκη να παίζει παιχνίδια με τους θεσμούς και τη δικαιοσύνη.

Απαιτούμε την τήρηση της συνταγματικά προβλεπόμενης διαδικασίας.

Απαιτούμε να γίνει κανονικά η προανακριτική.

Δεν θα νομιμοποιήσουμε την απαξίωση και υποβάθμιση της Βουλής και της Δικαιοσύνης».

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ