28.8 C
Chania
Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2026

Προκήρυξη προγράμματος βιολογικής γεωργίας

Ημερομηνία:

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ενημερώνει ότι δημοσιεύτηκε η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της δράσης 1.1 «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ» του μέτρου 214 «γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013. Η χρονική διάρκεια υποβολής των αιτήσεων είναι από  16/01/2012 έως και  29/02/2012.
Το κείμενο της προκήρυξης βρίσκεται στο site www.agrotikianaptixi.g. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής:  28213.46570-3.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήρια Δημάρχου Καντάνου-Σελίνου για τον θάνατο του Ν. Ταγαρά

Ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου Αντώνιος Περράκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Νικολάου Ταγαρά, αναφερόμενος στη μακρόχρονη συνεργασία τους.

Στο οικόπεδο της πρώην ΑΒΕΑ μεταφέρεται η λαϊκή αγορά της Πέμπτης στα Χανιά

Στο οικόπεδο της πρώην ΑΒΕΑ μεταφέρεται η λαϊκή αγορά της Πέμπτης στα Χανιά, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τρίτος μόνιμος χώρος μετά το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου και τη ΒΙΟΧΥΜ.