14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Προπονητής κωπηλασίας διώκεται για βιασμό ανήλικης αθλήτριας

Ημερομηνία:

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται 38χρονος προπονητής κωπηλασίας που καταγγέλθηκε για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του, στη Θεσσαλονίκη. Του απαγγέλθηκε κακουργηματική δίωξη από εισαγγελέα και ο φάκελος διαβιβάστηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθεί να απολογηθεί.

Η υπόθεση είχε δει τον περασμένο Νοέμβριο το φως της δημοσιότητας, ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, περιγράφοντας πράξεις που τελέστηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Ιουνίου 2022, όταν η κόρη τους ήταν 15 και 16 ετών. Σε συνέχεια της μήνυσης – και αφού ο καταγγελλόμενος προπονητής απομακρύνθηκε από το σύλλογο όπου εργαζόταν – διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα και τα ευρήματά της αξιολογήθηκαν από εισαγγελέα που παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης για δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα.

Κατά πληροφορίες, καλείται να λογοδοτήσει για τα αδικήματα της κατ’ εξακολούθηση κατάχρησης ανήλικου σε γενετήσιες πράξεις (από γυμναστή) και του βιασμού (τελεσμένο και σε απόπειρα), όπως επίσης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, τέλεση χειρονομιών και προτάσεων γενετήσιου χαρακτήρα και πρόκληση τρόμου και ανησυχίας (με την επίμονη παρακολούθηση και επιδίωξη διαρκούς επαφής και επανειλημμένων επισκέψεων στο κοινωνικό περιβάλλον της ανήλικης).

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ