11.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Προς λουκέτο το Κοινωνικό Ιατρείο στο Ηράκλειο;

Ημερομηνία:

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, καλεί τα μέλη της και τους εθελοντές το Διοικητικό Συμβούλιο του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου, Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο» την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, καθώς κινδυνεύει με διακοπή λειτουργίας, εξαιτίας της έλλειψης στέγης του ιατρείου ενώ θα πραγματοποιηθεί και απολογισμός του έργου του Δικτύου.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση  την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, στον χώρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου (Κριτοβουλίδου 19).

Όπως αναφέρει το ΔΣ του Δικτύου, λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων, όπως η διακοπή λειτουργίας του ιατρείου εξαιτίας της έλλειψης στέγης, η παρουσία όλων κρίνεται απολύτως αναγκαία.

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

  1. Απολογισμός έργου ΚΙΦΑ Ηρακλείου και προοπτικές αναγκών της πόλης του Ηρακλείου για εθελοντικές υπηρεσίες Υγείας
  2. Συζήτηση για αναζήτηση νέας στέγης ΚΙΦΑ Ηρακλείου
  3. Διαχείριση οικονομικών πόρων ΚΙΦΑ Ηρακλείου

Σε περίπτωση αδυναμίας περαιτέρω λειτουργίας του Δικτύου, ενεργοποίηση καταστατικά συντεταγμένης διαδικασίας, λύσης του σωματείου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...