15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη από την οικογένεια αυτόχειρα, στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Να ξεκινήσει νέος κύκλος ερευνών ζητά από την Δικαιοσύνη η οικογένεια του 58χρονου αυτόχειρα, Βαγγέλη Πετράκη, γνωστού λαχανέμπορου του Ηρακλείου, ο οποίος έδωσε τέλος στην ζωή του, το καλοκαίρι του 2010, λόγω ανυπέρβλητων χρεών Η οικογένεια του 58χρονου είχε υποβάλλει μήνυση κατά ιδιωτών και τραπεζών για «έμμεση αυτουργία σε ανθρωποκτονία», όμως η δικαστική έρευνα έθεσε την υπόθεση στο αρχείο.

Τώρα, με προσφυγή που κατέθεσε,  η οικογένεια ζητά από την Εισαγγελία Εφετών να ανοίξει ξανά η διερεύνηση της υπόθεσης και να κληθούν να καταθέσουν σημαντικοί μάρτυρες, οι οποίοι δεν εξετάστηκαν κατά το στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας.

Η περίπτωση του 58χρονου Βαγγέλη Πετράκη συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των υποθέσεων που είχαν συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και παρουσίασε το Cretalive με αφορμή το νέο τραγικό περιστατικό με τον άτυχο Στέλιο Δανδούτη.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...