17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Προτάσεις Βάμβουκα για την προστασία των πολιτών στο Δήμο Χανίων από τον κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Προτάσεις για την προετοιμασία του Δήμου Χανίων στο ενδεχόμενο εμφάνισης του κορωνοϊού έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ενεργών Πολιτών” Τάσος Βάμβουκας:

Με αφορμή την αναγκαία προετοιμασία του δήμου μας λόγω της εμφάνισης κρούσματος κοροναιού στην χώρα μας, προτείνουμε τις εξής ενέργειες:

1) Άμεση εκτύπωση και διανομή φύλλου οδηγιών στα σχολεία γυμναστήρια εκκλησίες και λοιπούς χώρους συνάθροισης καθώς και η επικοινωνία του από τα ηλεκτρονικά μέσα του δήμου.

Άμεση διενέργεια σε συνεργασία με ιατρικό Σύλλογο τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων  και την Περιφέρεια, ενημερωτικών ομιλιών σε σχολεία κλπ

2)Δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής σε συνεργασία με το ΤΟΜΥ και το Νοσοκομείο, για παροχή πληροφοριών στο κοινό σχετικά με τον ιό.

3)Ελεγχος στα σημεία  εισόδου, αεροδρόμιο, λιμάνια κλπ. για προληψη, σε συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες

4)προληπτικοι έλεγχοι από κρατικούς φορείς σε ΚΑΠΗ, γηροκομεία και γενικά σε χώρους που συχνάζουν  ευπαθείς ομάδες

5)Άμεση προσαρμογή και προετοιμασία σύμφωνα με την ΠΝΠ που εκδόθηκε.

6)Άμεση σύσκεψη με 7η υγειονομική περιφερεια Κρήτης, ιατρικό Σύλλογο, οδοντιατρικό και φαρμακευτικό Σύλλογο, για καλύτερη προετοιμασία των ενεργειών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ