19.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

«Πρωταθλήτρια κόσμου η Ελλάδα στις διανυκτερεύσεις στο 8μηνο»

Ημερομηνία:

Την πρώτη θέση κατέλαβε φέτος η Ελλάδα στην παγκόσμια λίστα με τις διανυκτερεύσεις 20 χωρών το οκτάμηνο 2015 (από Ιανουάριο- Αύγουστο), σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, περίπου 690.925 διανυκτερεύσεις καταγράφηκαν φέτος στην Ελλάδα το διάστημα (Ιαν. – Αυγ. 2015) σημειώνοντας αύξηση 6,1% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.

Ακόμη τα στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης δείχνουν πως φέτος ο συνολικός αριθμός διανυκτερεύσεων στην συμπρωτεύουσα αυξήθηκε 7,57% (από Ιανουάριο- Αύγουστο) σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως στη Θεσσαλονίκη το οκτάμηνο καταγράφηκαν 100.000 περισσότερες διανυκτερεύσεις επισκεπτών σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο 2014.

real.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...