15.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Πρωταθλητές Ελλάδος οι παίδες του ΝΟΧ στο πόλο

Ημερομηνία:

Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2024-25 αναδείχθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων! Η παιδική ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη ήταν εντυπωσιακή στον τελικό του πρωταθλήματος, ο οποίος διεξήχθη σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο Χανίων, καταβάλλοντας την αντίσταση του Παναθηναϊκού με σκορ 11-7.

Ο ΝΟ Χανίων συνεχίζει έτσι να γράφει ιστορία, προσθέτοντας ακόμη έναν τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη του, γεγονός που αποδεικνύει τη μακρά παράδοση και τη διαχρονική αξία των παικτών του.

Ο τελικός ξεκίνησε με τον ΝΟ Χανίων να αποκτά προβάδισμα με 3-0, ο Παναθηναϊκός όμως αντέδρασε στη συνέχεια, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 5-5. Από εκεί και πέρα και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΝΟΧ “πάτησε γκάζι” και με μπροστάρη τον Ζουμπουλιά, ο οποίος σημείωσε πέντε τέρματα, έφτασε σε μια απολύτως δίκαιη νίκη.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους αθλητές του ΝΟ Χανίων να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ακολούθησαν οι απονομές στις τρεις πρώτες ομάδες!

Διαιτητές: Σπανουδής – Τσότρας

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-3, 2-1, 5-2

ΝΟ Χανίων (Βαγγέλης Βλαζάκης): Γλυνιαδάκης, Τζογανίδης, Κόρακας 2, Κλωθάκης 1, Κατάκης, Μακριδάκης, Ξανθουδάκης, Γαλανάκης 1, Κοξ, Ζουμπουλιάς 5, Ηλιάκης 1, Αυγουστιανάκης 1, Πολέντας, Μοτάκης, Ζαγουράκης

Παναθηναϊκός: Μπάρας, Παπαϊωάννου, Ειρηνάκης 1, Εμμανουηλίδης, Καραγκούνης 1, Λουμάνης 2, Φιλιππίδης 1, Γιώτης, Γκολφινόπουλος, Καρατζάς 1, Ηλιόπουλος, Τζουρπάκης 1, Ζωβοΐλης, Στεργάκης, Μόλιος

Κυριακή (27/7)

• (Θέσεις 5-8): ΠΑΟΚ-ΑΝΟ Γλυφάδας 9-10

• (Θέσεις 5-8): ΑΠΚ Νεάπολης-ΝΟ Πατρών 6-19

• (Ημιτελικός): ΝΟ Χανίων-ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 10-5

• (Ημιτελικός): Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός 22-9

• (Θέσεις 7-8): ΠΑΟΚ-ΑΠΚ Νεάπολης 21-7

• (Θέσεις 5-6): ΑΝΟ Γλυφάδας-ΝΟ Πατρών 13-16

• (Θέσεις 3-4): ΑΟ Παλαιού Φαλήρου-Ηλυσιακός 19-12

• (Τελικός): ΝΟ Χανίων-Παναθηναϊκός 11-7

Τελική κατάταξη

1. ΝΟ Χανίων

2. Παναθηναϊκός

3. ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

4. Ηλυσιακός

5. ΝΟ Πατρών

6. ΑΝΟ Γλυφάδας

7. ΠΑΟΚ

8. ΑΠΚ Νεάπολης

9. Πανιώνιος

10. Εθνικός

11. ΝΕ Πατρών

12. Ηρακλής

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η...

Χανιά: Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, λίγο πριν τον αποκλεισμό του Αεροδρομίου | Φωτός+Βίντεο

Σε τροχιά κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους εισέρχονται οι αγροτοκτηνοτρόφοι...

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...