25.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Πρωτιά Χρυσής Αυγής και Λαϊκής Ενότητας στους άνεργους της χώρας

Ημερομηνία:

Ποια κόμματα “σταύρωσαν” οι άνεργοι της χώρας και ποιο το ποσοστό εμπιστοσύνης που επέδειξαν σε ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ; Αναλυτικά τα ποσοστά

Την πλάτη φαίνεται να γύρισαν στα δύο μεγάλα κόμματα των ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ οι νέοι/νέες έως και 38 ετών κυρίως, που εντάσσονται στην κοινωνική κατηγορία των ανέργων της χώρας στις φετινές εκλογές. Πρώτη στους σταυρούς προτίμησης ήρθε η “Χρυσή Αυγή”, ενώ ακολουθεί με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ΛΑ.Ε.

Αναλυτικά τα ποσοστά:

Χρυσή Αυγή: 16.6%

Λαϊκή Ενότητα: 15.8%

ΚΚΕ: 14.5%

ΣΥΡΙΖΑ: 12.9%

ΑΝ.ΕΛ: 12.2%

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 11.6%

ΝΔ: 7.1%

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 5.9%

ΠΑΣΟΚ: 5.1%

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ