17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ: «Στον άερα» πάνω από 1.000 εργαζόμενοι των καναλιών που δεν πήραν άδεια

Ημερομηνία:

Ο Σταμάτης Νικολόπουλος έκανε λόγο για «τρομακτικό σοκ» μετά τη δημοπρασία των τεσσάρων αδειών πανελλαδικής εμβέλειας

«Τρομακτικό» χαρακτήρισε το σοκ μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος.

«Οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα» είπε ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού σωματείου των δημοσιογράφων υπολογίζοντας σε πάνω από 1.000 τις οικογένειες που επηρεάζονται.

«Οι επιχειρήσεις, αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια, και οφείλει στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτά τα χρήματα τι θα γίνουν; Ξαφνικά θα σκουπίσουμε τα χρέη;» αναρωτήθηκε ο Σταμάτης Νικολόπουλος.

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είπε ότι «θα πρέπει να προσπαθήσουμε να συζητήσουμε με τον κόσμο και να μπορέσουμε να βρούμε, παρεμβαίνοντας πια και στους εργοδότες και στην κυβέρνηση, ένα σχήμα, γιατί αυτές οι οικογένειες πρέπει να σωθούν».

«Ο σωστός τρόπος ενημέρωσης είναι θέμα δημοκρατίας και δεν μπορεί να περάσουμε στο νέο τοπίο ισοπεδώνοντας έναν κλάδο» κατέληξε στις δηλώσεις του στο BHMA FM ο Σταμάτης Νικολόπουλος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ