16.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πρόεδρος Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων: «Η γυναίκα που έκανε δηλώσεις για τη 12χρονη με μιμείται»

Ημερομηνία:

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος Έλλη Κανελλόπουλου διαψεύδει πως η γυναίκα που προέβη σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, έχει σχέση με το Σωματείο.

«Είναι ένα εξαρτημένο άτομο το οποίο με μιμείται χρόνια. Δεν θέλω να μπλέξω με εξαρτημένα άτομα» τονίζει μιλώντας στο Newsbeast η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου.

Η γυναίκα, που εμφανίστηκε κρατώντας ένα στικάκι στα χέρια της έξω από την Ευελπίδων, είπε πως ονομάζεται «Ντίνα Καρατζιώτη» και πως είναι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος. «Ο 53χρονος (Ηλίας Μίχος) είχε επισκεφτεί τον οίκο ανοχής μου στο Γκάζι μαζί με τη 12χρονη, την εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήταν ποτέ μέλος του σωματείου, ούτε πρόεδρος»

«Της έχω πει να μην το κάνει αυτό, να μην με μιμείται» υπογραμμίζει φανερά ενοχλημένη από τις δηλώσεις της Ντίνας Καρατζιώτη η Έλλη Κανελλόπουλου.

«Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας» προσθέτει.

«Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά, έχουμε ανίψια»

Αναφερόμενη στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τον βιασμό και την εκπόρνευση του 12χρονου κοριτσιού η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου επισημαίνει: «Όποιος έχει στοιχεία για τέτοιες κατάπτυστες υποθέσεις κακουργηματικές θα πρέπει να πηγαίνει στον ανακριτή. Καμία μας δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με ανήλικα».

«Εμείς οι ίδιες λέμε να αλλάξει ο νόμος και από τα 18 έτη που βγαίνουν οι άδειες να πάει στα 21 έτη. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά έχουμε ανίψια. Έλεος» μας λέει.

«Τα παιδιά είναι για παίζουν όχι για να εξυπηρετούν άνδρες» σημειώνει κλείνοντας η Έλλη Κανελλόπουλου.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...