16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πρόταση “αυτο-διαχειρισης” των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι από τη Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Κατάληψη Rosa Nera

Ημερομηνία:

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι προτάσεις σχετικά με το τι πρέπει να γίνει με τα κτίρια στο Λόφο Καστέλι. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Κατάληψη Rosa Nera κατέθεσε “πρόταση” η οποία ουσιαστικά αποτελεί και παρουσίαση του έργου και του τρόπου που λειτουργούσε η κατάληψη μέχρι την εκκένωσή της.

Σε σχετικό συνοδευτικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Με ειλικρινή πρόθεση για τη γόνιμη συνάντηση μεταξύ των εν δυνάμει και εν ενεργεία εξεγερμένων  ανθρώπων,των όσων μοιράστηκαν τον κόπο και τη χαρά στο εγχείρημα της Rosa Nera και των όσων εξέφραζαν γόνιμα τις αντιθέσεις τους.

Ευχόμαστε Καλά Ξέτελα στην «επένδυση» και υποσχόμαστε καίριους και δημιουργικούς αγώνες για το έτος 2021.

Για να γίνουν όλα για όλους (και τίποτα δικό μας), για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας, για την ένωση των «από τα κάτω» στα Χανιά, αλλά και σε κάθε γωνιά του κόσμου! Ένα έτος γεμάτο Αντίσταση, Αυτό-οργάνωση και αλληλεγγύη.

Με τον βαθύτερο σεβασμό στους ανθρώπους που νιώθουν δικούς τούς τους πόνους της γης,

Διαβάστε την πρόταση “αυτοδιαχείρισης” των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ