14.8 C
Chania
Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026

Κρήτη: Ένας πίνακας γεμάτος … “κραυγές” μαθητών για τους νεκρούς στα Τέμπη!

Ημερομηνία:

Στην ευαίσθητη ηλικία των 12 και των 13 ετών, στο Γυμνάσιο δηλαδή, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα.

Και αυτά τα συναισθήματα πρέπει να μπορούν να παίρνουν μορφή. Να εκφράζονται.

Οι μαθητές στο Ηράκλειο και τις άλλες περιοχές της Κρήτης, περιέγραψαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αυτές τις μέρες όσα τους προκάλεσαν οι εικόνες φρίκης από τα Τέμπη.

Στο 8ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, όμως, έκαναν κάτι ξεχωριστό.

Μεταξύ άλλων, έφτιαξαν ένα μεγάλο “γράμμα”. Ένα κολάζ από γράμματα και μηνύματα στέλνοντας το δικό τους … συγκλονιστικό μήνυμα.

Έφτασες“, “12 λεπτά“, “Πάρε με όταν φτάσεις“, είναι μερικά μόνον από τα γραφόμενά τους.

grammata

Παράλληλα, σε μία αυθόρμητη κίνηση, όπως συνηθίζεται τελευταία, με τους σάκους και τις σχολικές τσάντες σχημάτισαν τη φράση “Ήταν η κακή η (χ)ώρα”!

gymnasio

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση-βόμβα του υφυπουργού Ναυτιλίας: Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να στείλει το ναυτικό στα Στενά του Ορμούζ

Ο Στέφανος Γκίκας, υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μιλώντας,...

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Συνεχίζεται αύριο η δίκη

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου...

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη ζητούν οι Κρητικοί δανειολήπτες

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ζητά από τους υπουργούς Πιερρακάκη και Θεοδωρικάκο την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη.