23.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Πτήσεις τσάρτερ ως το Δεκέμβρη στην Κρήτη – Ενδιαφέρον από Transavia

Ημερομηνία:

Σε επαφές με την αεροπορική εταιρία Transavia βρίσκονται οι τουριστικοί φορείς του νησιού σε μια προσπάθεια στο πλαίσιο της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου στο νησί από την επόμενη σεζόν να καθιερωθούν μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου οι πτήσεις τσάρτερ προς την Κρήτη από την επόμενη σεζόν.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ανοικτή Σύμπραξη Τουριστικής Ανάπτυξης Κρήτης (ΑΣΤΑΚ) και το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Κρήτης που σε συνάντηση που πραγματοποίησαν με εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Transavia διαπίστωσαν το έντονο ενδιαφέρον της εταιρείας για πτήσεις τσάρτερ από Άμστερνταμ και Παρίσι.

Κατά τη συνάντηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις ξενοδοχειακές μονάδες της Ανατολικής Κρήτης που μπορούν να φιλοξενήσουν τουρίστες έως και τα μέσα Δεκεμβρίου και συζητήθηκαν προτάσεις για τη συνεργασία με tour operator για την προσέγγιση των τουριστών που ταξιδεύουν τους φθινοπωρινούς μήνες, ώστε ν’ αποτελέσει η Κρήτη τον επόμενο προορισμό τους.

Στις επόμενες εβδομάδες έχει προγραμματιστεί μία ακόμη συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας οι εκπρόσωποι της Transavia θα καταθέσουν τις προτάσεις τους και θα γίνει ευρεία συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους φορείς και επιχειρηματίες τουρισμού.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ουκρανία: Τα κύρια σημεία του τελικού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής

Περίπου 80 χώρες συμφώνησαν σήμερα στην Ελβετία στην «Σύνοδο Κουρφής/Διεθνή...

Κουρταλιώτικο φαράγγι: Αναστάτωση με νεαρό που λίγο έλειψε να πνιγεί

Σε κίνδυνο βρέθηκε την Κυριακή νεαρός που βούτηξε στα...