20.3 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Το μπάτσελορ που μετατράπηκε σε εφιάλτη για τους 3 Κρητικούς

Ημερομηνία:

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το μπάτσελορ για τους τρεις Κρητικούς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16/12) έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

Οι τρεις τραυματίες, την στιγμή των πυροβολισμών έβγαιναν από ένα άλλο μαγαζί και πήγαιναν στο κλαμπ. Πρόκειται για δύο αδέλφια και έναν φίλο τους. Τα δύο αδέλφια είναι ηλικίας 28 και 33 ετών, ενώ ο φίλος τους 24 ετών, είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 07:00 το πρωί. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά ένα μαύρο τζιπ, καθώς το συγκεκριμένο όχημα περνούσε από το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο οδηγός του τζιπ δεν μπορούσε να διασχίσει τον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς είχε πάρα πολύ κόσμο. Στη συνέχεια φέρεται να προκλήθηκε καβγάς, ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και πυροβόλησε με 9αρι όπλο προς το κλαμπ, τραυματίζοντας τρία άτομα.

Από το σημείο έχουν συλλεχθεί 4 κάλυκες ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εξασφαλίσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του τζιπ. Την στιγμή των πυροβολισμών, φέρεται να ήταν μπροστά και ο πορτιέρης του κλαμπ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές εκτιμούν πάντως πως δεν αποκλείεται στόχος των δραστών να ήταν το κλαμπ, και οι τρεις τραυματίες να βρέθηκαν στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή. Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το περασμένο καλοκαίρι είχε σημειωθεί ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Αλβανού, με το κίνητρο των δραστών να παραμένει άγνωστο.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτος με 10 μονάδες διαφορά ο Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου...

Σοβαρές καταγγελίες από μηχανικούς Χανίων για παρατυπίες σε δικαστικό έλεγχο – Αποφάσισαν αποχή

Μηχανικοί των Χανίων καταγγέλλουν σοβαρές παρατυπίες κατά τη διάρκεια...

Εστίαση: Φορολογούν τώρα και τα… πουρμπουάρ – Τα POS μετατρέπουν το φιλοδώρημα σε μέρος του μισθού

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει στα καταστήματα εστίασης...

«Νομοθετήστε για τα smartphones σαν να είναι τσιγάρα», λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ

Την άποψη ότι τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να αντιμετωπίζονται από τους...